Gizeh bred tabacco | Lille Vinkel Sko
1 148,-
1
Velg farge:
2
3

En fantastisk sandal fra verdenskjente Birkenstock! De som kjenner navnet vet hva det vil si - føtter som hopper av glede. Dette er et tradisjonsrikt merke som assosieres med det beste man kan få for føttene. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Sålen er bygget opp av hele fem lag. Les mer om sandalens unike egenskaper under "annet". Birkenstock lager helsesandaler, men vi har valgt de modellene som ikke utstråler helse, men heller mote og frésht design.  

NB! Denne modellen heter "normal", dvs at sålens bredde regnes som noe bredere (ca. 3 mm) enn modellen som heter "smal" som er den vi vanligvis har. Blir derfor litt større i størrelsen.

Artikkelnummer: 
43218102
Leverandørs farge: 
Tabacco brown 0943811
Materiale: 
Fettet nubuck.
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Gummi
Annet: 
Sålen er bygget opp av fem lag materialer. Øverst, mot foten er det et lag semsket skinn av god kvalitet, deretter følger et lag med fuktighetsabsorberende materiale, før vi har den ergonomisk korrekt oppbygde fotsengen av lateks-kork, før yttersålen er det så et stabiliserende strielag, og nederst går du mykt på en slitesterk gummisåle.Åpen sandal med rem mellom tærne. En knapp opp gjennom overlæret fra tåremmen. Overlæret går over foten i form av en enkel rem, avsluttet med spenne på siden. Her kan du regulere bredden over vristen.
Skopleie: 
Sprayimpregneres.

De som kjenner merket Birkenstock vet hva dette er. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Det som også er ekstra gøy - de er utrolig populære for tiden.  Her må du være rask, for det går unna!

Andre populære modeller

1 098,-
1 198,-
999,-
1 098,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre