Personvern | Lille Vinkel Sko

Personvern

Personvern (GDPR)
Lille Vinkel Sko håndterer kundenes personopplysninger og betalingsinformasjon på en sikker og betryggende måte. 

Når du handler hos oss lagrer vi:
Navn, adresse, mobilnummer og epostadresse.  Dette er data vi trenger for å levere varene til deg med Posten, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen.
Informasjon om varer du har kjøpt blir også lagret i fall vi trenger den i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti-/returhåndtering.
Kortnummer oppbevares ikke av Lille Vinkel Sko utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Tredjepart
Vi selger ikke personopplysninger videre til tredjepart. Informasjonen blir heller ikke byttet eller videreformidlet til tredjepart. Relevante opplysninger for å kunne gjennomføre handelen deles med betalingspartner og transportør.
Collectors behandling av personopplysniger (betalingspartner)

Google Analytics
Lille Vinkel Sko bruker statistikkverktøyet Google Analytics. Vi kan på den måten innhente generell informasjon om trafikk på sidene våre og analysere deretter. Vi analyserer ikke enkeltkunder eller enkeltordre.

Nyhetsbrev
Vi sender nyhetsbrev i gjennomsnitt 1 gang per uke med informasjon om nyheter, tilbud og annet som skjer hos Lille Vinkel Sko. Dette sendes til dere som har valgt å abbonere på nyhetsbrevet.
I nyhetsbrevbasen er det registrert navn og epostadresse.
Du kan trekke ditt samtykke til å motta målrettet markedsføring. Det gjøres enklest ved å følge avmeldingslinken i bunnen av hvert nyhetsbrev. Du kan også kontakte kundeservice som kan melde deg av.

Diverse om informasjonen vi har på deg.
De fleste som handler hos oss oppretter en konto. Ved å logge deg på "min side" kan du administrere informasjonen din. Ordreinformasjon kan ikke slettes da vi er pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti og returhåndtering. Kundekontoen kan slettes hvis ønskelig, men da må kundeservice kontaktes.

Eventuelle spørsmål om personvern rettes til marie@lillevinkelsko.no

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre