743831-20 brun | Lille Vinkel Sko
1 298,-
1
Velg farge:
2
3

Birkenstock! De som kjenner navnet vet hva det vil si - føtter som hopper av glede. Dette er et tradisjonsrikt merke som med rette assosieres med det beste man får for føttene. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Birkenstock lager helsesandaler, men vi har valgt de modellene som ikke utstråler helse, men heller mote og frésht design. Les mer om sandalens unike egenskaper under "annet". 

NB! Sålen regnes som bred.
OBS! Birkenstock-logoen er sort, ikke gul som vist på bildet. 

Artikkelnummer: 
05218100
Leverandørs farge: 
Habana
Materiale: 
Fettet nubuck
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Gummi
Detaljer: 
Hele sandalen er i godt skinn, både innvendig og utvendig. Sålen er bygget opp av fem lag materialer. Øverst, mot foten er det et lag semsket skinn av god kvalitet, deretter følger et lag med fuktighetsabsorberende materiale, før vi har den ergonomisk korrekt oppbygde fotsengen av lateks-kork, før yttersålen er det så et stabiliserende strielag, og nederst går du mykt på en slitesterk gummisåle.Åpen sandal med rem mellom tærne. En knapp opp gjennom overlæret fra tåremmen. Overlæret går over foten i form av en enkel rem, avsluttet med spenne på siden. Her kan du regulere bredden over vristen.
Skopleie: 
Sprayimpregneres.

De som kjenner merket Birkenstock vet hva dette er. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Det som også er ekstra gøy - de er utrolig populære for tiden.  Her må du være rask, for det går unna!
 

Andre populære modeller

1 298,-
1 198,-
199,-
1 298,-
399,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre