SKO SOM TÅLER NORSK VINTER.


Norske vintre er mildt sagt vekslende. Masse snø den ene dagen, slaps og regn den neste. Hos oss får du et utvalg av både sko i vannavvisende skinn og sko med GoreTex. Sko som tåler været vi har i vårt langstrakte land. Vi guider deg litt gjennom merkene vi har!
 

SE UTVALGET


 

BRGN fra Bergen

 

En ide om å kunne se smashing ut uansett vær! Det norske merket er inspirert av røft vær på den norske vestkysten, og lager sko som tåler vind og vær. Med produkter fra BRGN trenger du ikke å velge bort mote for funksjonalitet. 

BLUNDSTONE

 

Blundstone lagde i utgangspunktet gode og anvendelige arbeidssko, og vant i 1979 en pris for god industriell design. Skoene er derfor godt kjent på arbeidsplasser, men fikk videre  sitt innpass i motebildet på 80 og 90-tallet. Hos oss har de økt i popularitet de senere årene med sitt enkle, anvendelige design og den gode, robuste kvaliteten.

COUGAR

 

Pillow Boot er den ultimate vinterskoen med paddet skaft i glatt, vannavvisende skinn og quiltede detaljer i sømmene.
Tåen er rund, sålen under er anti slip - og sålen inni har memory foam. Disse holder deg både varm og tørr på beina!

SWIMS

 

Vinterkolleksjonen fra Swims er perfekte for vått føre. Modellene er vannavstøtende, puster og har gode gummisåle med grep. For eksempel den populære Snow Runner som du får både både til dame og herre. 

GORE-TEX®

er et syntetisk, vanntett og pustende tekstilmateriale, som brukes i produksjon av både klær og sko. Hemmeligheten bak GORE-TEX® er en tynn membran, full av mikroskopiske porer, som transporterer bort fukt (vanndamp), samtidig som det hindrer vann i å trenge seg inn gjennom materialet.

DOLOMITE

 

Italienske Dolomite har sine røtter i de Italienske alpene og legger sin sjel i å lage tursko som holder høy kvalitet. Alle har såler som griper og turmodellene har også GoreTex mebran som holder deg tørr på beina. 

VANNTETT PÅ TILBUD 

GJELDER NETTBUTIKK OG VÅR AVDELING PÅ OSLO FASHION OUTLET I VESTBY

ZERO°C

Det norske merket spesialiserer seg på lette, vannavstøtende sko du kan bruke på tur uansett terreng. Vårt utvalg finner du i nettbutikken og på vår outlet i Vestby.

MERRELL

Turskomerket Merrell spesialiserer seg på gode, komfortable lester og flere av deres sko er vannavvisende. Sjekk ut Merrell i nettbutikken og på vår outlet.

KASTEL

De designer sneakers som er tilpasset det nordiske klimaet, og kan tåle vær og vind. Se kul ut, og samtidig holde deg tørr og varm på beina!