752663-00 sort | Lille Vinkel Sko
1 298,-
1
2

Birkenstock - nå med EKTE saueskinnsfôr! De som kjenner navnet vet hva det vil si - føtter som hopper av glede. Dette er et tradisjonsrikt merke som med rette assosieres med det beste man får for føttene. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Birkenstock lager helsesandaler, men vi har valgt de modellene som ikke utstråler helse, men heller mote og fresht design. Les mer om sandalens unike egenskaper under "annet".

OBS! Denne modellen heter "smal", dvs at sålens bredde regnes som normal.

Artikkelnummer: 
4305305
Leverandørs farge: 
Sheepskin Black/Black
Materiale: 
Semsket skinn.
Fôr: 
Ekte saueskinnsfôr innvendig i hele sandalen, også på innersålen.
Sålemateriale: 
Gummi
Lukking: 
Justerbare remmer over vristen.
Annet: 
Sålen er bygget opp av fem lag materialer. Øverst, før fôret - er det et lag skinn av god kvalitet, deretter følger et lag med fuktighetsabsorberende materiale, før vi har den ergonomisk korrekt oppbygde fotsengen av lateks-kork, før yttersålen er det så et stabiliserende strielag, og nederst går du mykt på en slitesterk gummisåle. Modellen er normal i størrelsen.
Skopleie: 
Sprayimpregneres.

De som kjenner merket Birkenstock vet hva dette er. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Det som også er ekstra gøy - de er utrolig populære for tiden.  Her må du være rask, for det går unna!

Andre populære modeller

1 398,-
698,-
798,-
1 498,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre