Pete 9716-20 | Lille Vinkel Sko
2 998,-
1 499,-
Frakt kr 99 kommer i tillegg
1
2

Tøff bikerboots av høyeste klasse. Disse støvlene er laget i flott, slitesterkt skinn, har en behagelig halvhøy hælhøyde, og en tøff kantet tupp som setter et stilig preg på det hele. Designet er rent og anvendelig, med noen tøffe rem-detaljer om ankelen, og stilige og forseggjorte sømdetaljer over hele skaftet og foran på tuppen. Herlig hverdagsboots du har glede av i lang tid fremover.

Sendra Boots har laget sko siden 1913, da de kun var en liten, familiedrevet bedrift i Spania. Siden dette har merket vokst til å bli en av markedets mest velrenommerte støvelprodusenter, spesialisert på cowboyboots. Alle Sendramodeller er laget av naturlig skinn av beste kvalitet. Alle er randsydde med lær bindsåle. For den som ikke vet hva det betyr så er det = KVALITET. Et par sko fra Sendra er til for å brukes og verdsettes. Disse kan du bære med stolthet.

Artikkelnummer: 
5821303
Hælhøyde: 
3,5 cm.
Materiale: 
Nubuck
Fôr: 
Skinn og syntet
Sålemateriale: 
Lær og gummi
Skafthøyde: 
24 cm.
Skaftbredde: 
33 cm.
Detaljer: 
To hemper øverst som gjør det enklere å ta på støvlene. Tøffe remmer om ankelpartiet som hektes sammen med to metallringer.
Skopleie: 
Sprayimpregneres.

Sendra Boots har laget sko siden 1913, da de kun var en liten, familiedrevet bedrift i Spania. Siden den gang har merket vokst til å bli en av markedets mest velrenommerte støvelprodusenter, spesialisert på cowboyboots. Alle Sendramodeller er laget av naturlig skinn av beste kvalitet. Alle er randsydde med lær bindsåle. For den som ikke vet hva det betyr så er det = KVALITET! Et par sko fra Sendra er til for å brukes og verdsettes. Disse kan du bære med stolthet.

Andre populære modeller

3 999,-1 600,-
4 098,-
1 098,-
1 698,-849,-
1 998,-999,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre