1DW098-00 sort | Lille Vinkel Sko
4 990,-
1
Velg farge:
2
3

Herlig, klassisk støvlett fra trendy Moma. Designet er enkelt med en sort glidelås på innsiden av skaftet, slik at det lett kan matches med det meste. Hælen gir deg et herlig løft, men den er stadig svært behagelig å gå på. Passer utmerket til deg som setter pris på litt hverdagseleganse. Modellene fra Moma kan vi love at du vil ha glede av i lang tid fremover, de bruker kun de beste materialene og leverer et tidløst design.
Opps! De forsvant fort, men fortvil ikke - fabrikken er i gang med en ny liten levering til oss. Levering ca. midten av oktober. Vil du bli satt opp på en uforpliktende venteliste så send oss en mail: kundeservice@lillevinkelsko.no
OBS! Modellen er smal i skaftet - 32 cm.

Artikkelnummer: 
30017306
Hælhøyde: 
7 cm
Materiale: 
Glatt skinn.
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Lær og gummi.
Skafthøyde: 
34 cm.
Skaftbredde: 
32 cm målt øverst på det bredeste.
Lukking: 
Glidelås opp på innsiden av skaftet.
Detaljer: 
Skoen er gjennomsydd, noe som gjør at den er svært slitesterk. Et godt tips er også å smøre skoene ekstra godt langs sålekanten for at de skal tåle slaps litt bedre.
Annet: 
Modellen er noe stor i størrelsen, men smal i skaftet.
Skopleie: 
Skokrem for glatt skinn. Sprayimpregneres.

MOMA er Italia i et nøtteskall – kvalitet, design og nydelige materialer. Ideen bak MOMA er kreativitet møter tradisjoner. På alle modellene er sålen sydd sammen med overlæret (Blake-konstruksjon), og skinnet de bruker er rett og slett av nydelig kvalitet. Resultatet blir herlige og fantastiske sko. Prøver du på et par MOMA er du garantert solgt!

Andre populære modeller

1 998,-1 199,-
4 490,-
2 798,-1 959,-
1 798,-1 079,-
1 998,-1 199,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre