Støvlett 56637 | Lille Vinkel Sko
5 490,-
1
Velg farge:
2
3

En spiss cowboyinspirert boots i verdensklasse fra Alexander Hotto som vi falt pladask for. Laget i utrolig flott og kraftig skinn, med detaljer ved ankelen og overlappingen av skinnene i siden.
OBS! Modellen har lærsåle.

Alexander Hotto og Primabase lages på samme italienske fabrikk. Dette er italiensk håndverk til fingerspissene, og vi har hatt gleden av å følge dem siden den spede begynnelse 2003!

Lev.art: 56637-00

Artikkelnummer: 
20019320
Hælhøyde: 
8 cm
Materiale: 
Glatt skinn
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Lær og gummi (flikk)
Skafthøyde: 
38,5 cm
Skaftbredde: 
38 cm
Lukking: 
To hemper som man drar i for å trekke dem på.
Detaljer: 
"Flammemønster" i skinn rundt ankelpartiet av bootsen
Annet: 
Modellen har en kraftig lærsåle! Normal i størrelsen, juster heller med en såle hvis den er litt romslig.
Skopleie: 
Smøres jevnlig med lærbalsam. Lærsåle er et mer sårbart materiale. Skal du bruke skoene i mye fuktig vær anbefaler vi at du såler de med gummi hos skomaker.

Alexander Hotto er rett og slett italiensk håndverk. Skoene lukter kvalitet lang vei. Holder du et par i hendene dine - forstår du hva vi snakker om. Dyre, ja - men håndverk er som regel det. Alexander Hotto er designeren bak merket Prima Base som vi hadde før. Nå bruker de designeren sitt navn i stedet - og er muligens det mest ledende merke på skodesign. Det de lager blir mote, gjerne to tre år etter at de har laget modellene. Helt rått design og fantastiske matrialer. Ingen over - ingen ved siden, og vi er helt alene om dem i Norge

Andre populære modeller

2 598,-
4 490,-
2 298,-1 609,-
2 998,-
3 698,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre