1091-00 sort | Lille Vinkel Sko
598,-
1
Velg farge:
2
3

En egenprodusert gummistøvel fra Lille Vinkel Sko i meget god gummikvalitet. Her har du en modell som er både praktisk og stilren. Den holder deg tørr på våte dager og har en løs dempende innersåle.
NB! Legg inn en ullsåle, og du holder føttene varmere. Se link til våre såler fra Norsk Ullsåle her; https://lillevinkelsko.no/skopleie/norsk-ulls%C3%A5le/innmark-dame

Artikkelnummer: 
70015301
Hælhøyde: 
2,5 cm.
Materiale: 
Gummi
Fôr: 
Tekstil
Sålemateriale: 
Gummi
Skafthøyde: 
11 cm.
Lukking: 
Elastikk på hver side av skaftet.
Detaljer: 
Logoen til Lille Vinkel Sko er printet inn på selve helkappen. Ikke la gummistøvler stå til tørk på varmekabler, da dette tørker ut gummien!
Annet: 
Ikke la gummistøvler stå til tørk på varmekabler, da dette tørker ut gummien!
Skopleie: 
Tørkes av med en fuktig klut.

Noen ganger lager vi våre egne modeller av sko som vi syntes vi kan levere bedre, eller like bra til en bedre pris. Det kan være mange forskjellige typer sko som ikke er mønsterbeskyttet fordi det finnes så mange ulike fabrikker/merker som lager dem. Det gjelder alt fra bikerboots, chelsea, sneakers, tøfler, gummistøvler, saueskinnsstøvler mm. Dette kan vi gjøre fordi vi jobber direkte med fabrikker som vi kjenner godt. Vi kontrollerer produksjonen selv, og kjøper direkte uten fordyrende mellomledd. 

Andre populære modeller

898,-
998,-699,-
1 798,-
1 798,-
1 098,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre