Lav gummistøvel olive | Lille Vinkel Sko
1 198,-
1
Velg farge:
2
3

Hunter er våre mest populære gummistøvler, og det er ikke uten grunn. De leverer klassiske og komfortable støvler i god kvalitet og herlige farger. Det er faktisk slik at man nesten gleder seg til regneværsdager. Hunter fornyer seg stadig, og med god stil. Her ser vi en klassisk chelsea-variant. Hunter er en tradisjonsrik skotsk produsent, hoffleverandør, som gjennom mange år har laget flotte støvler for hånd. Støvlene er svært gode å gå med, med kraftig og myk gummi.

OBS! I Hunter er 35/36 og 40/41 samlestørrelser. Dvs. at hvis du bestiller 36 får du 35/36, bestiller du 40 får du 40/41. 

NB! Legg inn en ullsåle, og du holder føttene varmere. Se link til våre såler fra Norsk Ullsåle her; https://lillevinkelsko.no/skopleie/norsk-ulls%C3%A5le/innmark-dame
Lev.art: WFS2078RMA-70

Artikkelnummer: 
70719301
Hælhøyde: 
2,5 cm.
Leverandørs farge: 
Dark Olive
Materiale: 
Gummi
Fôr: 
Tekstil
Sålemateriale: 
Gummi
Skafthøyde: 
13 cm.
Skaftbredde: 
23 cm.
Lukking: 
Innfelt elastikk på hver side av skaftet.
Detaljer: 
Hunter-merket foran på skaftet. Hempe bak i tekstil, så ikke dra for hardt i denne da den er limt fast. Bruk gjerne skohorn for å ta dem på.
Annet: 
Modellen er normal i størrelsen.
Skopleie: 
Vaskes med fuktig klut. Bruk egen Hunterspray for pleie og for å friske opp farge.

Den skotske hoffleverandøren Hunter har laget gummistøvler helt siden 1856 og er fortsatt den mest populære gummistøvelen vi har. De ligger i front med nye modeller og er kanskje den som andre gummistøvelprodusenter kopierer mest. Vi har originalen.  Husk at når du kjøper gjennom oss er det garantert ekte Hunter og full garanti. Vær obs på andre salgskanaler ikke har norsk garanti.

Andre populære modeller

2 098,-
1 098,-
998,-
898,-
349,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre