Innmark Dame | Lille Vinkel Sko
120,-
1
Velg farge:
2
3

Norsk Ullsåle - holder deg varm og tørr på føttene. Saueull er en naturfiber med mange gode egenskaper. Ullfiber er smussavstøtende, slitesterk og fremfor alt varmeisolerende. Ull har også en meget god evne til å absorbere fuktighet, og isolerer selv om den er fuktig. Dette er kvaliteter som gjør at ull er et utmerket materiale til innlegg-såler.

Norsk Ullsåle er en innlegg-såle i 100 % ren norsk saueull. Ullfibrene bindes sammen til en spenstig filt ved hjelp av en nåleteknikk. Sålen har ingen sømmer og kan derfor klippes til hvis man har behov for spesiell tilpasning. Undersiden er belagt med gummi for at sålen skal ligge på plass i skoen. Strien som er vevd inn gjør sålen stødig og stabil.
Sålen er vaskbar, håndvask 40° C.

NB! Ved kjøp av kun skopleie, tilkommer frakt på kr. 49. Sammen med salgsvare - kr. 99. Sammen med fullprisvare - kr. 0.

Artikkelnummer: 
68117300
Materiale: 
Ull
Sålemateriale: 
Naturgummi
Detaljer: 
Sålen er vaskbar, håndvask 40° C.

Norsk Ullsåle holder til i Treungen i Nissedal kommune som ligger i Vest Telemark.
Vi har laget Norsk Ullsåle siden 1993. Etterspørselen etter Norsk Ullsåle er stadig økende. Vi leverer til detalj og grossister. Blant våre kunder er skobutikker, sportsbutikker, villmarksbutikker, arbeidstøy-butikker og helsebutikker. Politiets materielltjeneste har også valgt Norsk Ullsåle

Andre populære modeller

85,-
125,-
110,-
70,-
1 698,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre