10331-01 grå | Lille Vinkel Sko
2 598,-
1 819,-
Frakt kr 99 kommer i tillegg
1
Velg farge:
2
3

En halvhøy bikerboot av høy klasse. Denne modellen har et enkelt, men røft design som kan kombineres med det meste fra garderoben, og er dermed ypperlig for hverdagsbruk. Ønsker du innimellom å røffe opp finstasen litt, så er dette en fin måte å gjøre det på også. Skaftetet er prydet med et nydelig mønster. 

OBS! Modellen oppleves som stor i størrelsen! 

Artikkelnummer: 
5402101
Hælhøyde: 
3,5 cm.
Materiale: 
Semsket skinn
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Lær og gummi
Skafthøyde: 
16 cm.
Skaftbredde: 
34 cm.
Detaljer: 
Hempe øverst på hver side av skaftet. Skotuppen er litt kantet. Remmer rundt og under hælen linkes sammen av en metallring på hver side av ankelen. Skaftet er dekorert med et nydelig indianerinspirert mønster. Randsydde såler.
Skopleie: 
Gummibørste og renovator for semsket skinn. Sprayimpregneres.

Sendra Boots har laget sko siden 1913, da de kun var en liten, familiedrevet bedrift i Spania. Siden den gang har merket vokst til å bli en av markedets mest velrenommerte støvelprodusenter, spesialisert på cowboyboots. Alle Sendramodeller er laget av naturlig skinn av beste kvalitet. Alle er randsydde med lær bindsåle. For den som ikke vet hva det betyr så er det = KVALITET! Et par sko fra Sendra er til for å brukes og verdsettes. Disse kan du bære med stolthet.

Andre populære modeller

2 798,-1 679,-
2 798,-
3 498,-
999,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre