Audley-00 sort | Lille Vinkel Sko
3 998,-
1 599,-
Frakt kr 99 kommer i tillegg
1
2

Tøff og flott skolett med særpreg fra The Last Conspiracy. Denne modellen er utført i to lag kraftig skinn.  Skoen er gjennomsydd for ekstra godt hold i sålen. Behagelig hælhøyde og enkle detaljer gjør dette til supre hverdagssko.The Last Conspiracy er portugisisk skomakertradisjon og skandinavisk design i skjønn forening. Deres uttrykk er enkelt og tidløst design, laget på den gode gamle måten. De leverer kvalitet og design fra øverste hylle.

NB! Det kraftige skinnet kan gjøre at det tar litt tid å gå inn skoene. 

Artikkelnummer: 
20017379
Hælhøyde: 
2,5 cm.
Materiale: 
Glatt skinn.
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Gummi
Lukking: 
Glidelås på baksiden av skaftet hele veien opp. Skinnhempe med knapp øverst som skjuler glidelåsen
Detaljer: 
Lærsåler er en eksklusiv såletype, som egner seg best ved tørt vær. Dersom du skal bruke skoene mye når det er vått ute, bør du få en skomaker til å legge på en gummisåle. Husk også å sette inn kanten av lærsålen med sprayimpregnering.
Annet: 
Normal i størrelsen.
Skopleie: 
Sprayimregneres

The Last Conspiracy er et dansk merke, som produserer håndlagde sko med kvaltitet i høysetet! Teamet bak merket er sammensatt av erfarne skomakere og personer som har årelang erfaring med skoproduksjon. TLC`s kolleksjoner blir en avbalansert blanding av unike uttrykk, fortiden og fremtiden. De fleste  skoene er "goodyear welted", hvilket er den ypperste konstruksjon innen skoproduksjon.
 

Andre populære modeller

1 398,-
2 498,-
3 298,-1 979,-
1 298,-
3 998,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre