Yara 1011442 | Lille Vinkel Sko
1 398,-
1
Velg farge:
2
3

En flott sandal fra verdenskjente Birkenstock! De som kjenner navnet vet hva det vil si - føtter som hopper av glede. Dette er et tradisjonsrikt merke som assosieres med det beste man kan få for føttene. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Les mer om sandalens unike egenskaper under "annet". Obs! Skinnet har en fettet oveflate som gjør at riper/bretter blir lett synlig, men som igjen lager et fint naturlig uttrykk. Smøres med lærbalsam som jevner mye ut igjen.

Nb! Denne modellen heter Yara og er "normal", dvs at sålens bredde regnes som bred. Varianten er i fettet nubuck.

Artikkelnummer: 
43020103
Leverandørs farge: 
Black
Materiale: 
Fettet nubuck.
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Gummi
Lukking: 
Ankelrem som snurres foran ankel og festes på yttersiden. Rem også foran ved foten.
Detaljer: 
Tårem. Fast såle.
Annet: 
Sålen er bygget opp av fem lag materialer. Øverst, mot foten er det et lag skinn av god kvalitet, deretter følger et lag med fuktighetsabsorberende materiale, før vi har den ergonomisk korrekt oppbygde fotsengen av lateks-kork, før yttersålen er det så et stabiliserende strielag, og nederst går du mykt på en slitesterk gummisåle. Modellen er normal i størrelsen.
Skopleie: 
Sprayimpregneres. Perfect gel.

De som kjenner merket Birkenstock vet hva dette er. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Det som også er ekstra gøy - de er utrolig populære for tiden.  Her må du være rask, for det går unna!
 

Andre populære modeller

998,-599,-
1 298,-
1 098,-
1 098,-
1 098,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre