Salina brun Smal | Lille Vinkel Sko
1 198,-
1
Velg farge:
2
3

De som kjenner navnet Birkenstock vet hva det vil si - føtter som hopper av glede.  Dette er et tradisjonsrikt merke som med rette assosieres med det beste man får for føttene. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Birkenstock lager helsesandaler, men vi har valgt de modellene som ikke utstråler helse, men heller mote og fresht design. 

OBS! Denne modellen heter Salina og er ''smal'',  dvs at sålens bredde regnes som normal i bredden.

Artikkelnummer: 
43218101
Leverandørs farge: 
Camberra Old BlackTabacco
Materiale: 
Fettet
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Gummi
Lukking: 
En rem over vristen og to remmer for stabilitet på tær og ankel. Begge remmene kan justeres med spenne.
Annet: 
Hele sandalen er i godt skinn, både innvendig og utvendig. Sålen er bygget opp av fem lag materialer. Øverst, mot foten er det et lag skinn av god kvalitet, deretter følger et lag med fuktighetsabsorberende materiale, før vi har den ergonomisk korrekt oppbygde fotsengen av lateks-kork, før yttersålen er det så en hvit gummisåle, og underst også en slitesterk gummisåle.
Skopleie: 
Sprayimpregneres.

De som kjenner merket Birkenstock vet hva dette er. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Det som også er ekstra gøy - de er utrolig populære for tiden.  Her må du være rask, for det går unna!
Vi hadde absolutt ikke planlagt noe salg nå, men vi er nødt til å holde hjulene i gang. Derfor gir vi dere 10% på alle ordinærprisvarer. Husk å bruke rabattkoden DUGNAD10 i kassen.

Andre populære modeller

998,-
1 098,-
898,-
799,-
1 298,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre