Y169-10 | Lille Vinkel Sko
1 898,-
569,-
Frakt kr 99 kommer i tillegg
1
2

Når kvalitet og design går hånd i hånd, blir det alltid gode resultater. Her har vi et godt eksempel - en nydelig pensko fra spanske Pura López. Denne skoen er utført i lakk, med et klassisk utrykk som passer til både bryllup og fest. En nydelig sløyfe foran på tuppen av skoen utgjør en flott detalj. Skoen har en høy stiletthæl, og sitter godt på foten.

Artikkelnummer: 
3913102
Hælhøyde: 
10 cm.
Materiale: 
Skinnlakk
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Lær
Lukking: 
Sling-back med elastikk bak hælen.
Detaljer: 
Lærsåler er en eksklusiv såletype, men egner seg kun ved tørt vær. Dersom du skal bruke skoene når det er vått ute bør du få en skomaker til å legge på en gummisåle over hele. Husk også å sette inn kanten av lærsålen med skokrem/impregnering, hvis ikke risikerer du at den sprekker etter noe tids bruk. Modellen har et platå foran på 1 cm, dette utgjør en reell hælhøyde på 9 cm.
Annet: 
Modellen er normal i størrelsen.
Skopleie: 
Vaskes med fuktig klut.

Firmaet ble startet av Antonio Lòpez Moreno i en liten skomakerforetning i 1956. Mye har forandret seg siden den tid, men skoene er fremdeles laget med samme fokuset på godt håndverk. De er stolte av sin familietradisjon, og arbeider iherding for å kunne tilby sine kunder ekte, spanske kvalitetssko.

Andre populære modeller

1 698,-1 189,-
1 398,-
1 298,-
1 298,-
1 098,-659,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre