Henrina-12 | Lille Vinkel Sko
2 198,-
659,-
Frakt kr 99 kommer i tillegg
1
2

Når kvalitet og design går hånd i hånd, blir det alltid gode resultater. Her har vi et godt eksempel - en nydelig pensko fra spanske Pura López. Denne skoen er laget i semsket skinn og glatt skinn. Det glatte skinnet har en ru overflate, og dette røffer opp utrykket. Skoene passer til både bryllup og fest, og har en stødig og kraftig hæl.

Artikkelnummer: 
9613110
Hælhøyde: 
10 cm.
Materiale: 
Glatt og semsket skinn
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Lær
Lukking: 
En rem rundt ankelen som festes i siden i en liten metallspenne.
Detaljer: 
Lærsåler er en eksklusiv såletype, men egner seg kun ved tørt vær. Dersom du skal bruke skoene når det er vått ute bør du få en skomaker til å legge på en gummisåle over hele. Husk også å sette inn kanten av lærsålen med skokrem/impregnering, hvis ikke risikerer du at den sprekker etter noe tids bruk. Modellen har et platå foran på 4 cm, dette utgjør en reell hælhøyde på 6 cm.
Annet: 
Modellen er normal i størrelsen.
Skopleie: 
Sprayimpregneres.

Firmaet ble startet av Antonio Lòpez Moreno i en liten skomakerforetning i 1956. Mye har forandret seg siden den tid, men skoene er fremdeles laget med samme fokuset på godt håndverk. De er stolte av sin familietradisjon, og arbeider iherding for å kunne tilby sine kunder ekte, spanske kvalitetssko.

Andre populære modeller

1 498,-
1 098,-
1 098,-439,-
1 698,-
1 298,-519,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre