52630-81 sort sølv | Lille Vinkel Sko
2 698,-
1 619,-
Frakt kr 99 kommer i tillegg
1
Velg farge:
2
3

Bli en rockestjerne med disse rålekre bootsene fra Primabase. Semsket sort base med store, glitrende sølvstjerner. Vi simpelthen elsker dette.

Primabase er design, og de ser seg hverken til høyre eller venstre. De går rett og slett amok og håper at av verdens milliarder av mennesker, så er det noen som ikke tenker fornuft og pris. Her er det håndverk, detaljer og arbeid fra hæl til tupp :)Noen modeller kan se ferdigslitte ut når de kommer, andre tåler nesten bare penvær. Vi har vært med fabrikken siden starten for ca 25 år siden og er alene om merket i Norge!

Artikkelnummer: 
20817300
Hælhøyde: 
7 cm
Leverandørs farge: 
Brontolo Silver
Materiale: 
Semsket skinn
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Lær og gummi
Skafthøyde: 
13 cm
Skaftbredde: 
24 cm
Lukking: 
Glidelås
Detaljer: 
Skinndetalj i glidelåshempen. Dra varsomt i denne.
Skopleie: 
Lærsåler er en eksklusiv såletype, men egner seg best i tørt vær. Dersom du skal bruke skoene når det er vått ute bør du få en skomaker til å legge på en gummisåle på hele sålen. Husk også å sette inn kanten av lærsålen med skokrem/impregnering, hvis ikke
Annet: 
Modellen er noe smal i lesten, men normal.

Italia har Ferrari, Alessi og Primabase. De ER design, og Primabase ser seg hverken til høyre eller venstre. De opererer med to navn på sine varer Alexander Hotto og Primabase. De er rett og slett italiensk håndverk. Skoene lukter kvalitet lang vei. Holder du et par i hendene dine - forstår du hva vi snakker om. Dyre, ja - men håndverk er som regel det. Alexander Hotto er designeren bak merket Primabase de går rett og slett amok og håper at av verdens milliarder av mennesker, så er det noen som ikke tenker fornuft og pris. Her er det håndverk, detaljer og godt arbeid som står i sentrum og man kan virkelig si at de har fått det til!

Andre populære modeller

1 298,-
1 298,-
Ash
1 698,-1 019,-
898,-539,-
799,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre