R035-82 gull | Lille Vinkel Sko
998,-
599,-
Frakt kr 99 kommer i tillegg
1
Velg farge:
2
3

Denne skoen er en egenprodusert modell i samarbeid med spanske Kmb. Lille Vinkel Sko by KMB er et designsamarbeide; vi designer og de produserer. Modellen har et klassisk og rent design, med en anvendelig, halvhøy hæl. Behagelig modell som matcher det meste,og som er god på foten. Modellen leveres i flere forskjellige farger, både i semsket og glatt skinn. Et must på neste fest!  

OBS! Modellen oppleves som normal til noe stor på størrelsen. Vipper du mellom to størrelser, anbefaler vi våre kunder å gå ned.

Artikkelnummer: 
11816119
Hælhøyde: 
6 cm.
Materiale: 
Glatt skinn.
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Gummi
Detaljer: 
Sålen under skoene er belagt med et tynt folie av plast. Dette taes av når du tar i bruk skoene.
Skopleie: 
Skokrem for glatt skinn. Sprayimpregneres.

Noen ganger lager vi våre egne modeller av sko som vi syntes vi kan levere bedre, eller like bra til en bedre pris. Det kan være mange forskjellige typer sko som ikke er mønsterbeskyttet fordi det finnes så mange ulike fabrikker/merker som lager dem. Det gjelder alt fra bikerboots, chelsea, sneakers, tøfler, gummistøvler, saueskinnsstøvler mm. Dette kan vi gjøre fordi vi jobber direkte med fabrikker som vi kjenner godt. Vi kontrollerer produksjonen selv, og kjøper direkte uten fordyrende mellomledd. 

Andre populære modeller

898,-
1 298,-799,-
1 398,-
1 398,-899,-
1 298,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre