3 favoritter fra Jeanett | Lille Vinkel Sko

Ella kom som et frisk pust til Lille Vinkel Sko høsten 2016. Du møter hennes blide vesen på Hector eller Majorstua! Her er Ellas tre favoritter for våren 2019.

Venom fra Fila er Ellas favorittsneaker fordi den er lett og god! Modellen er en av de litt nettere versjonene innenfor chunky-trenden. Moma sin sandal velger hun fordi den har utrolig mykt skinn med et flott spill i seg. Disse blir bare finere og finere jo mer den brukes. Til slutt velger Ella Atp sin Cacao. En klassisk og stilren modell med en liten vri. Den store spennen gjør skoen litt mer spennende, men fordi den ikke er for fremtredende kan den fortsatt brukes som en basic. Helhøyden er også perfekt slik at den kan brukes både til hverdags og til fest!

Sindre kom til Oslo for å studere musikk, men endte opp med å selge sko. Du kan fortsatt høre han nynne, synge eller plystre i en av våre Oslo-butikker!

Sindres førstevalg falt på M991 fra New Balance. Kul og komfortabel - kan vi be om noe mer? Fair Trade-merket Veja har også Sindre trykket til sitt bryst, som så mange andre. Og valget hans falt på modellen Wata - som finnes både til dame og herre. Til sist vil Sindre løfte frem kvalitetsmerket Moma - og har valgt en pensko med en ekstra chunky såle. Om du vil skille deg ut på festen!

Jeanett har jobbet hos Lille Vinkel Sko siden 2005, og er daglig leder for butikken på Majorstuen og Byporten. Hun elsker sko og har valgt ut 3 vårfavoritter.

Ash "Flash" er superkul med sin chunky såle, og som skapt for vide bukser - som Jeanett elsker. Du kan også klinke til å bruke dem til en sommerkjole.Lille Vinkel Skos egen city boots i slangeskinnsmønstret skinn er bare helt rå. Jeanett kombinerer den med vide, korte jeans, en enkel herredress eller smale dressbukser. Superga sin modell "2555" er pur 90-tallsglede, synes Jeanett. Den skiller seg dessuten ut fra alle andre stoffsko, og kan brukes til alt fra shorts til kjole - med fargerike sokker!
 

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre