Ansattes favoritter | Lille Vinkel Sko

I Markeveien i Bergen by møter du vår suveren butikksjef Kim Cherie. Hun har jobbet for Lille Vinkel Sko siden 2009, og selv etter 10 år er hun like opptatt av sko og kundeservice! Kim sine favoritter for våren er fra New Balance, Aurlands og Moma!

Modellen 991 fra New Balance er super komfortabel, og samtidig så passer den til alt. Helt klart en av mine mest brukte sneakers! Kim velger seg også en nydelig og klassisk pensandal fra Moma, som hun gleder seg til å bruke straks temperaturen tillater det! "Mer klassisk enn dette blir det jo nesten ikke, og attpåtil norsk design", sier Kim om Aurlands. Komplett med glittersokker oppi!

Sebastian har jobbet for Lille Vinkel Sko siden 2016, og tar deg i mot med et bredt smil. Han har masse kunnskap om sko, og er en superselger.

Han har valgt seg ut noen trendy favoritter som er i butikk nå! Sneakersen 990 fra New Balance er retroskoen som har fått populariteten tilbake. Sebastian elsker at den er litt chunky, og sort passer jo alltid.
Veja lager fairtradesneakers som alle vil ha om dagen. Modellen Condor er en løpesko laget av platsflasker. Hvor kult er ikke det? Sist men ikke minst velger Sebastian seg Birkenstock. Supergode og tidløse! 

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre