Ansattes favoritter | Lille Vinkel Sko
Sara har jobbet på Hector og Majorstuen siden 2016. Til vanlig studerer hun i England, men selger sko så det freser hver ferie når hun er hjemme!

Sara valgte seg først Veja! Hun liker at de er en kul kontrast til alle de "chunky sneakersene" som er i motebildet for tiden. Og så er merket Fair Trade. Whats not to love? Bronx Baisley er Saras definitive arbeidsfavoritt. Valgte fargekombinasjon frisker opp ethvert antrekk, og de er gode å gå i! Lille Vinkel Skos spisse ballerinasko er en siste favoritt. Her sliter Sara med å velge mellom de ulike fargene av krokopreget skinn, da hun synes alle er like fine!
 

Anne begynte i Lille Vinkel Sko i 1999; det er 20 år det! Hun begynte på Majorstuen og har vært sjef for avdelingen i Lille Grensen siden 2003! Ta turen dit for en hyggelig handel av superselger Anne.

Modellen A2854 fra Lille Vinkel Sko er akkurat passe høy og akkurat passe spiss, synes Anne. Disse kan man fint ha på en helaften, selv om man ikke er glad i å gå med høye hæler. Fila sin sandal har den beste sålen. Den siitter godt på foten med remmene som festes med borrelås og er jo bare veldig kul. De hvite Old Skool platform fra Vans velger Anne fordi de passer til kjole og shorts i sommer - klassikere.

Jessica begynte i jobben hos Lille Vinkel Sko i mars 2016 og trives supergodt. Men at man blir så glad i sko kan jo bli et lite problem etterhvert,da skogarderoben til Jessica har blitt stor på disse få årene! Jessica setter kundene i fokus, og med sitt sprudlende vesen selger hun sko i massevis på Norwegian Outlet i Ålgård (utenfor Stavanger). 

Jessicas første favoritt er D112400 fra Lille Vinkel Sko. Den er vidunderlig å gå med og kan brukes til det meste. Denne kan jeg bruke hele dagen på jobb, sier Jessica. Sandalen BL Eeva passer til både kjole og kortere bukser og jeans. Et stort pluss er den myke innersålen i skinn. Mode sin sandal 7341 er en sporty sandal som samtidig er veldig elegant på foten. Perfekt til fest

"Jeg har jobbet i Lille Vinkel Sko siden mai 2018 og elsker det! " sier Hedda. "Jeg trodde ikke det gikk an å bli så glad i sko!:) Jeg er imøtekommende, så det er bare å si hei!"
Hedda finner dere på Lille Vinkel Sko i Vestby - Oslo Fashion Outlet. 

Modellen Surwave fra GoSexy er en veldig kul sko som passer til alt. Dette er en av de skoene vi har som kan forandre hele antrekket. Skoene er behagelige, edgy og rett og slett superkule.
Sandalen Hedda har valgt seg ut er fra Lille Vinkel Skos egenproduksjon. Hun liker platåsandalen da de skiller seg ut fra vanlige sandaler. Superfine.
Til slutt velger hedda Lille Vinkel Skos espadrillos. Det er kjempefine sommersko med en behagelig og myk såle. De har skinn som puster, som gjør dem topp på varmere dager.

Skjønne Talia har jobbet hos Lille Vinkel Sko siden juli 2018. Du kan treffe henne på alle Oslobutikkene, men først og frems på Majorstuen! Hun er alltid imøtekommende og simpelthen ELSKER sko.

Talia synes vi har mye fint i butikkene nå, men har klart å velge seg ut 3 favoritter. 
Ash Extreme er i hennes øyne den feteste, chunky sneakersen vi har i butikken nå. Modellen er kul, androgyn og har utrolig god kvalitet. Nude sine city boots i "slangeskinn" har Talia allerede kjøpt seg, og er for tiden favorittene i gardeoben. "De tar et hvert antrekk til et nytt nivå", sier Talia. ATP sine sandaler skriker kvalitet og minimalistisk klassisk stil, og står også høyt på ønskelisten hennes!

Ella kom som et frisk pust til Lille Vinkel Sko høsten 2016. Du møter hennes blide vesen på Hector eller Majorstua! Her er Ellas tre favoritter for våren 2019.

Venom fra Fila er Ellas favorittsneaker fordi den er lett og god! Modellen er en av de litt nettere versjonene innenfor chunky-trenden. Moma sin sandal velger hun fordi den har utrolig mykt skinn med et flott spill i seg. Disse blir bare finere og finere jo mer den brukes. Til slutt velger Ella Atp sin Cacao. En klassisk og stilren modell med en liten vri. Den store spennen gjør skoen litt mer spennende, men fordi den ikke er for fremtredende kan den fortsatt brukes som en basic. Helhøyden er også perfekt slik at den kan brukes både til hverdags og til fest!

Sindre kom til Oslo for å studere musikk, men endte opp med å selge sko. Du kan fortsatt høre han nynne, synge eller plystre i en av våre Oslo-butikker!

Sindres førstevalg falt på M991 fra New Balance. Kul og komfortabel - kan vi be om noe mer? Fair Trade-merket Veja har også Sindre trykket til sitt bryst, som så mange andre. Og valget hans falt på modellen Wata - som finnes både til dame og herre. Til sist vil Sindre løfte frem kvalitetsmerket Moma - og har valgt en pensko med en ekstra chunky såle. Om du vil skille deg ut på festen!

Jeanett har jobbet hos Lille Vinkel Sko siden 2005, og er daglig leder for butikken på Majorstuen og Byporten. Hun elsker sko og har valgt ut 3 vårfavoritter.

Ash "Flash" er superkul med sin chunky såle, og som skapt for vide bukser - som Jeanett elsker. Du kan også klinke til å bruke dem til en sommerkjole.Lille Vinkel Skos egen city boots i slangeskinnsmønstret skinn er bare helt rå. Jeanett kombinerer den med vide, korte jeans, en enkel herredress eller smale dressbukser. Superga sin modell "2555" er pur 90-tallsglede, synes Jeanett. Den skiller seg dessuten ut fra alle andre stoffsko, og kan brukes til alt fra shorts til kjole - med fargerike sokker!
 

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre