Kjøpsbetingelser i butikk | Lille Vinkel Sko

Kjøpsbetingelser i butikk

BETINGELSER FOR KJØP I BUTIKK
Har du kjøpt sko i en av våre fysiske butikker, gjelder følgende;

Generelt
Ved kjøp hos oss er det viktig å ta vare på kvitteringen. Dette gjør det enkelt for oss å hjelpe deg med hva det måtte være vedrørende kjøp du har gjort. Med kjøp i butikk følger det også med en liten folder hvor vi opplyser om skopleie etc.

Retur og bytte
Du har 7 dagers åpent kjøp (deponering) mot eske og kvittering. Med åpnet kjøp/deponering menes det at du kan få pengene igjen. Vi teller ikke med dagen du kjøpte skoene. Vi lar deg også deponere over helgen. Men det er viktig at du kun prøver skoene innendørs og returnerer dem i originalemballasjen. Skoene må ikke se brukt ut. Ønsker du å deponere (få pengene igjen) må de leveres tilbake i den avdelingen du kjøpte skoene.

OBS! Har du klikket deg inn her og skal returnere sko kjøpt i nettbutikken gjelder følgende returadresse:
Lille Vinkel Sko AS, Postboks 5424 Majorstuen, 0305 Oslo.

Gjelder det derimot bytte i annen vare eller ønske om en tilgodelapp, kan du gjerne leverer skoene i en annen avdeling enn der du kjøpte dem (dette gjelder ikke vår outlet-butikk i Vestby). Bytteretten i butikk er kortere enn retur-og bytterett i nettbutikk. I nettbutikken har vi som en regel at så lenge skoene finnes i beholdning og du er innenfor samme sesong, kan du bytte inn skoene, men her gjelder prisen skoen har når bytte ønskes. Dvs. hvis varen er på salg blir tilgodelappen eller bytteverdien det skoen har når bytte gjøres. Husk også her og ta vare på kvittering!

Reklamasjon og reparasjon
Vi vil gjerne hjelpe deg om du har vært uheldig med skoene du har kjøpt. Henvend deg helst i den avdelingen skoene ble kjøpt i, men det også greit å levere inn i andre avdelinger.  Vi trenger også bevis på at skoene er kjøpt hos Lille Vinkel Sko - i form av kvittering eller bankutskrift. Er det skjedd noe med skoene du har kjøpt, vil vi først og fremst forsøke å reparere skoene hos skomaker. Dette fordi vi gjerne vil bremse bruk- og kast mentaliteten, og gjøre miljøet en tjeneste. Ofte er det enkle reparasjoner som skal til; liming av såle, nye såler, flikking osv. Slik slitasje forekommer dessverre ganske ofte med sko som brukes i norsk klima. Det er viktig at du kommer raskt til oss når det har skjedd noe med skoene.
Klage og reklamasjonsrett på sko er 2 år ihht. norsk kjøpslov, men vanlig slitasje dekkes ikke av reklamasjonsretten. En tynn stoffsko kan slites ut på veldig kort tid, tynne heler slites fort ned, lærsåler i vått vær etc. Pass på hva du bruker skoene til!

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre