Kjøpsbetingelser i butikk | Lille Vinkel Sko

Kjøpsbetingelser i butikk

BETINGELSER FOR KJØP I BUTIKK
Har du kjøpt sko i en av våre fysiske butikker, gjelder følgende;

Generelt
Ved kjøp hos oss er det viktig å ta vare på kvitteringen. Dette gjør det enkelt for oss å hjelpe deg med hva det måtte være vedrørende kjøp du har gjort. Med kjøp i butikk følger det også med en liten folder hvor vi opplyser om skopleie etc.

Retur og bytte
Du har 7 dagers åpent kjøp (deponering) mot eske og kvittering. Men det er viktig at du kun prøver skoene innendørs, og returnerer dem i originalemballasjen. Skoene må ikke se brukt ut. Ønsker du å deponere (få pengene igjen på kortet) må de leveres tilbake i den avdelingen du kjøpte skoene. Ønsker du tilbake kontanter, kan du deponere i den avdelingen det måtte passe deg.

OBS! Har du klikket deg inn her og skal returnere sko kjøpt i nettbutikken gjelder følgende returadresse:
Lille Vinkel Sko, Biskop Jens Nilssønsgate 5, port 5, 0659 OSLO

Gjelder det derimot bytte i annen vare eller ønske om en tilgodelapp, kan du gjerne levere skoene i en annen avdeling enn der du kjøpte dem. Bytteretten i butikk er kortere enn retur-og bytterett i nettbutikk.  Husk også her og ta vare på kvittering!

Reklamasjon og reparasjon
Vi vil gjerne hjelpe deg om du har vært uheldig med skoene du har kjøpt. Henvend deg helst i den avdelingen skoene ble kjøpt i, men det også greit å levere inn i andre avdelinger.  Vi trenger også bevis på at skoene er kjøpt hos Lille Vinkel Sko - i form av kvittering eller bankutskrift. Er det skjedd noe med skoene du har kjøpt, vil vi først og fremst forsøke å reparere skoene hos skomaker. Dette fordi vi gjerne vil bremse bruk- og kast mentaliteten, og gjøre miljøet en tjeneste. Ofte er det enkle reparasjoner som skal til; liming av såle, nye såler, flikking osv. Slik slitasje forekommer dessverre ganske ofte med sko som brukes i norsk klima. Det er viktig at du kommer raskt til oss når det har skjedd noe med skoene.
Klage og reklamasjonsrett på sko er 2 år ihht. norsk kjøpslov, men vanlig slitasje dekkes ikke av reklamasjonsretten. En tynn stoffsko kan slites ut på veldig kort tid, tynne heler slites fort ned, lærsåler i vått vær etc. Pass på hva du bruker skoene til!

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre