Kjøpsbetingelser i butikk | Lille Vinkel Sko

Kjøpsbetingelser i butikk

BETINGELSER FOR KJØP I BUTIKK
Har du kjøpt sko i en av våre fysiske butikker, gjelder følgende;

Generelt
Ved kjøp hos oss er det viktig å ta vare på kvitteringen. Dette gjør det enkelt for oss å hjelpe deg med hva det måtte være vedrørende kjøp du har gjort. Med kjøp i butikk følger det også med en liten folder hvor vi opplyser om skopleie etc.

Retur og bytte
Du har 7 dagers åpent kjøp (deponering) mot eske og kvittering. Med åpnet kjøp/deponering menes det at du kan få pengene igjen. Vi teller ikke med dagen du kjøpte skoene. Vi lar deg også deponere over helgen. Men det er viktig at du kun prøver skoene innendørs og returnerer dem i originalemballasjen. Skoene må ikke se brukt ut. Ønsker du å deponere (få pengene igjen) må de leveres tilbake i den avdelingen du kjøpte skoene.

OBS! Har du klikket deg inn her og skal returnere sko kjøpt i nettbutikken gjelder følgende returadresse:
Lille Vinkel Sko, Biskop Jens Nilssønsgate 5, port 5, 0659 OSLO

Gjelder det derimot bytte i annen vare eller ønske om en tilgodelapp, kan du gjerne levere skoene i en annen avdeling enn der du kjøpte dem. Bytteretten i butikk er kortere enn retur-og bytterett i nettbutikk.  Husk også her og ta vare på kvittering!

Reklamasjon og reparasjon
Vi vil gjerne hjelpe deg om du har vært uheldig med skoene du har kjøpt. Henvend deg helst i den avdelingen skoene ble kjøpt i, men det også greit å levere inn i andre avdelinger.  Vi trenger også bevis på at skoene er kjøpt hos Lille Vinkel Sko - i form av kvittering eller bankutskrift. Er det skjedd noe med skoene du har kjøpt, vil vi først og fremst forsøke å reparere skoene hos skomaker. Dette fordi vi gjerne vil bremse bruk- og kast mentaliteten, og gjøre miljøet en tjeneste. Ofte er det enkle reparasjoner som skal til; liming av såle, nye såler, flikking osv. Slik slitasje forekommer dessverre ganske ofte med sko som brukes i norsk klima. Det er viktig at du kommer raskt til oss når det har skjedd noe med skoene.
Klage og reklamasjonsrett på sko er 2 år ihht. norsk kjøpslov, men vanlig slitasje dekkes ikke av reklamasjonsretten. En tynn stoffsko kan slites ut på veldig kort tid, tynne heler slites fort ned, lærsåler i vått vær etc. Pass på hva du bruker skoene til!

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre