Ledige stillinger | Lille Vinkel Sko

Ledige stillinger

Sommerhjelp med mulighet for utvidet stilling utover høsten!
Sted: Lille Vinkel Sko, Norwegian Outlet avd. Ålgård

Vi trenger en flink medarbeider til å hjelpe til i sommer (og muligens utover høsten) med tiltredelse i juni 2017. Opplæring vil være i slutten av mai.
En fleksibel, arbeidsom, salgsorientert og blid medarbeider er det vi søker. Er det deg - eller kjenner du noen på jakt etter sommerjobb?
Send mail til butikksjef evelina@lillevinkelsko.no, med kopi til klouman@lillevinkelsko.no

Trenger flere ansatte i Bergen! 
Vi flytter fra Telegrafen til et nytt lokale i Bergen sentrum, og vil i den forbindelse ha to butikker i sommer i Bergen.
Den nye butikken åpner i slutten av mai, og den vi har nå i Telegrafen vil vi ha ut august. Det betyr at vi trenger både heltids- og deltidsansatte i det tidsrommet i Bergen.Har du lyst til å være ansatt i Norges kanskje kuleste skobutikk;-) sender du en mail til butikksjef kim@lillevinkelsko.no (med kopi til marina.fenne@gmail.com og klouman@lillevinkelsko.no) og forteller oss hvorfor du vil bli med på laget!

Generelt:

Lille Vinkel Sko er et alternativ til de store skokjedene. Vi vokser stadig, har et hektisk miljø og krever ekstra innsats av våre ansatte.
Interesse for sko og mote er absolutt en fordel.
Tror du at du har noe ekstra spesielt å bidra med i vårt firma skader det ikke å sende en generell søknad til: marie@lillevinkelsko.no
Alle søknader bør inneholde en CV, med kopi av eventuellt attester og gjerne referanser.

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre