Retur | Lille Vinkel Sko

Retur

RETURRETT
Angreskjema: https://lillevinkelsko.no/sites/default/files/files/Angre-bytterettskjema.pdf

Returadresse (ikke besøksadresse): Lille Vinkel Sko, Biskop Jens Nilssønsgate 5 (port 5), 0659 Oslo

Du har 14 dagers ubetinget angrerett fra du har mottatt skoene. Det vil si at du må hente ut varen for å benytte angreretten din. Viser til Angrerettloven, kapittel 6, §21; https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27/KAPITTEL_6#KAPITTEL_6
Skoene må returneres ubrukt og i originalemballasjen. Fyll ut og legg ved angreskjemaet, som du har fått tilsendt på mail. Om du ikke har mulighet til å printe ut denne, legg ved en notis med ordrenummer og navn. Prøv helst skoene på rent underlag, og selvsagt innendørs. Vi behandler ikke returer som tydelig er brukt. Vennligst pakk inn skoesken i plast eller papir før sending.  
FAKTURA:  Ikke betal fakturaen om du skal returnere!

Vedlagt ligger en ferdigutfylt returseddel, som koster 99 kroner ved bruk.
Har du mottatt flere retursedler og ønsker å sende flere par i retur - vennligst bruk kun èn returseddel! (Hvis ikke blir du unødvendig belastet)
Dette fungerer på følgede måte:

a) Har du betalt med kort - refunderer vi tilbake til kortet som ble brukt, foruten 99 kroner for returseddelen. Eks. Kostet skoene 799,- får du refundert 700,-
b) Har du betalt med faktura, tar vi retur i fakturaen - men legger til gebyret på 99  kroner. Den oppdaterte fakturaen får du tilsendt på mail eller pr post (om du har valgt delbetaling)

Retur via butikk: Dersom du bor i nærheten av en av våre butikker, så kan du gjerne levere inn returen din i butikk. Ta med skoene i skoesken og en utskrift av din kvittering eller retur-/bytteskjemaet (dette har du fått tilsendt på mail).
De i butikken vil så gi beskjed til oss i nettbutikken, og vi sørger for å behandle returen din. 

NB! Returer i butikk med Collector faktura/delbetaling.
Dersom du har valgt en løsning med Collector, så kan du gjerne levere inn returen din i en av våre butikker. De gir beskjed til oss i nettbutikken og vi sørger for at returen din blir behandlet. Fakturaen blir også deaktivert. 
Ønsker du å bytte til en annen sko i butikk, må du kjøpe disse over disk som vanlig.

BYTTE 
Ønsker du å bytte din vare i enten ny størrelse eller annen modell, må du legge inn en ny bestilling.
Unntak; bytte av størrelse i butikk, går helt fint.

Tilbakebetaling via Collector

OBS! Vi anbefaler deg å vente med å betale inn fakturaen til du vet om du vil beholde varene eller ikke.
Men om du har betalt, skal du selvsagt få pengene dine refundert (minus de 99 kronene vi tar i administrasjonsgebyr om du har brukt returseddellen vår)
Det er da Collector som refunderer pengene til deg, ikke vi i Lille Vinkel Sko. 

Dersom du bor i Oslo, Vestby, Ålgård eller Bergen kan du gjerne levere inn returen din i en av våre butikker her. Ta med skoene i skoesken, og en utskrift av retur-/bytteskjemaet, eller kvitteringen som du har fått tilsendt på mail. De vil så sende returen opp til oss i nettbutikken, og vi vil behandle den. Du vil altså ikke få pengene dine refundert av de i butikken. På denne måten slipper du returfrakten ;)

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre