Retur | Lille Vinkel Sko

Retur

RETURRETT

Du har 14 dagers ubetinget angrerett fra du har mottatt skoene. Det vil si at du må hente ut varen for å benytte angreretten din. Viser til Angrerettloven, kapittel 6, §21; https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27/KAPITTEL_6#KAPITTEL_6
Skoene må returneres ubrukt og i originalemballasjen. Fyll ut og legg ved angreskjemaet, som du har fått tilsendt på mail. Om du ikke har mulighet til å printe ut denne, legg ved en notis med ordrenummer og navn. Prøv helst skoene på rent underlag, og selvsagt innendørs. Vi behandler ikke returer som tydelig er brukt. Vennligst pakk inn skoesken i plast eller papir før sending. OBS! Utvidet returrett i desember! Siden mange kjøp er julegaver utvider vi returretten til 14. januar!

Vedlagt ligger en ferdigutfylt returseddel, som koster 99 kroner ved bruk. Dette fungerer på følgede måte:
a) Returnerer du sko kjøpt på salg, får du tilbakebetalt det skoene koster og vi beholder frakten du opprinnelig betalte på kr 99
b) Returnerer du fullprisvarer, tar vi et returgebyr på 99 kr (endrer faktura eller refunderer kortet)
Du vil få en mail når returen din er ferdigbehandlet. Penger tilgode vil være tilgjengelig på kortet i løpet av 5-7 virkedager. 

Retur via butikk: Dersom du bor i nærheten av en av våre butikker, så kan du gjerne levere inn returen din i butikk. Ta med skoene i skoesken og en utskrift av din kvittering eller retur-/bytteskjemaet (dette har du fått tilsendt på mail).
De i butikken vil så gi beskjed til oss i nettbutikken, og vi sørger for å behandle returen din. 

NB! Returer i butikk med Collector faktura/delbetaling.
Dersom du har valgt en løsning med Collector, så kan du gjerne levere inn returen din i en av våre butikker. De gir beskjed til oss i nettbutikken og vi sørger for at returen din blir behandlet. Fakturaen blir også deaktivert. 
Ønsker du å bytte til en annen sko i butikk, må du kjøpe disse over disk som vanlig.

BYTTE 
Ønsker du å bytte din vare i enten ny størrelse eller annen modell, må du legge inn en ny bestilling.
Det går også mye raskere på denne måten, så slipper vi å vente på returen før vi sender ut et nytt.
Unntak; bytte av størrelse i butikk, går helt fint.
Varene du ikke ønsker returnerer du til oss med vedlagt returseddel. (Administrasjonsgebyr på denne er 99 kr, som trekkes fra når vi mottar returen) 
NB! Alle varer kan byttes innenfor samme sesong. Det vil si at du dessverre ikke kan bytte en saueskinnsfôret sko midt i juli.

Tilbakebetaling via Collector

OBS! Vi anbefaler deg å vente med å betale inn fakturaen til du vet om du vil beholde varene eller ikke.
Men om du har betalt, skal du selvsagt få pengene dine refundert (minus de 99 kronene vi tar i administrasjonsgebyr om du har brukt returseddellen vår)
Det er da Collector som refunderer pengene til deg, ikke vi i Lille Vinkel Sko. 
Ta derfor kontakt med oss enten på telfon eller epost, så vi får gitt beskjed til Collector. Vi trenger følgende: ordrenummer, navn og kontonummer.

Dersom du bor i Oslo, Stavanger eller Bergen, kan du gjerne levere inn returen din i en av våre butikker her. Ta med skoene i skoesken, og en utskrift av retur-/bytteskjemaet, eller kvitteringen som du har fått tilsendt på mail. De vil så sende returen opp til oss i nettbutikken, og vi vil behandle den. Du vil altså ikke få pengene dine refundert av de i butikken. På denne måten slipper du returfrakten ;)

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre