Om oss | Lille Vinkel Sko

Om oss

Lille Vinkel Sko er en selvstendig skobedrift som begynte sin første skobutikk på Majorstuen i Oslo i 1984. I løpet av årene har vi vokst og har nå 8 avdelinger hvor den ene er nettbutikken.
Vår filosofi er å være et alternativ til de store skokjedene, som har nesten 90 % av all skohandel i Norge. Vi følger med på hva som skjer i motebildet, og lever av at ingen skokjede bestemmer vårt utvalg.

Vi kjøper ofte direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd, slik har vi funnet flere spennende merker som vi er alene om i landet. I tillegg fører vi mange kjente og etablerte merkevarer. Vi som jobber her er opptatt av skomote og reiser ofte til utlandet for å få med oss hva som skjer.

Moten skifter raskt, og det betyr at vi stadig fornyer vårt utvalg, og legger ukentlig ut nye varer på nettsiden. Vi har ulikt utvalgt i hver av butikkene våre, og skoene på nettsiden er hentet fra alle våre åtte butikker eller nettavdelingen. I nettbutikken kan du se hvilken avdeling som har modellen du ønsker. Ta gjerne en telefon til en av butikkene eller internettkontoret dersom du trenger hjelp. 

OBS! Lurer du på hvor vi har en sko som du ser på nettsiden vår, har du en oversikt over hvilke avdelinger som har den skoen i din størrelse når du klikker deg inn på skoen. Der får du en oversikt over hvilken avdeling som har hvilken modell (i hvilken størrelse).

Nettbutikken vår har eksistert siden 1999! - Det vil si at vi er en av de i bransjen med lengst erfaring med nettsalg. Det finnes ingen i Norge som har lengre erfaring med å selge sko på nett! Det er viktig for oss at det skal være trygt og enkelt for deg å handle på nett, og vi vil gjøre alt vi kan for å gi deg god service. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger av noe slag! Vær obs på flere utenlandske nettsteder som opererer fra utlandet selv med norske sider. Noen har "bakt" inn frakten i prisen, og andre følger ikke norsk lov om returer o.l. Det er trygt å kjøpe gjennom oss. Ved returer gjør vi alt vi kan for å refundere pengene tilbake til deg så raskt som mulig, - dersom du har lagt inn din bestilling med kort. 

Lille Vinkel Sko AS - org.nr. 935 663 687
Alle priser inkluderer 25% moms, men ved bestilling til Svalbard vil momsen automatisk forsvinne i kassen.
Det er 18 års aldergrense for å kunne handle på nett.

Sjekk våre butikker her!

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre