20146H-00 sort herre | Lille Vinkel Sko
1 998,-
1
Velg farge:
2
3

På leting etter en snøresko som holder deg varm, og som har en kraftig, tøff såle? Du behøver ikke lete lengre ;-) Modellen er utført i nubuck skinn, og har ekte saueskinnsfôr innvendig! Sålen er randsydd, og skoen har ellers fine detaljer med de gulbrune lissene og en deilig, paddet kant bak. Lille Vinkel Sko by Rugged Gear er et designsamarbeide; vi designer og de produserer. 

OBS! Modellen oppleves som liten i størrelsen. Her kan du fint gå opp en størrelse. 

Artikkelnummer: 
03017339
Hælhøyde: 
3 cm.
Leverandørs farge: 
Black
Materiale: 
Nubuck
Fôr: 
Ekte saueskinnsfôr innvendig i hele skoen, også på innersålen.
Sålemateriale: 
Gummi
Skafthøyde: 
12,5 cm
Lukking: 
Snøring
Skopleie: 
Sprayimpregneres.

Noen ganger lager vi våre egne modeller av sko som vi syntes vi kan levere bedre, eller like bra til en bedre pris. Det kan være mange forskjellige typer sko som ikke er mønsterbeskyttet fordi det finnes så mange ulike fabrikker/merker som lager dem. Det gjelder alt fra bikerboots, chelsea, sneakers, tøfler, gummistøvler, saueskinnsstøvler mm. Dette kan vi gjøre fordi vi jobber direkte med fabrikker som vi kjenner godt. Vi kontrollerer produksjonen selv, og kjøper direkte uten fordyrende mellomledd. 
Vi hadde absolutt ikke planlagt noe salg nå, men vi er nødt til å holde hjulene i gang. Derfor gir vi dere -10% på alle ordinærprisvarer. Husk å bruke rabattkoden DUGNAD10 i kassen.

Andre populære modeller

1 898,-
2 498,-
4 698,-
799,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre