10002-GL-00 sort | Lille Vinkel Sko
2 898,-
1
Velg farge:
2
3

Tøff kvalitetsskolett fra populære Sendra. Modellen har et enkelt cowboyinspirert design med stilige sømdetaljer på skaftet, en litt spiss tupp, og en behagelig hæl. Skoletter for et trendy og røft look. Modellen er randsydd med lær bindsåle. 
Ny levering kommer ca. 25 mars. Send gjerne en mail til kundeservice@lillevinkelsko.no og sett deg opp på en uforpliktende venteliste - for de flyr ut så fort de er kommet og det er begrenset antall vi får.

OBS! Modellen oppleves noe stor i størrelsen! Vipper du mellom to størrelser, så vil vi anbefale deg å vippe ned. 

Artikkelnummer: 
21017308
Hælhøyde: 
5 cm.
Materiale: 
Glatt skinn
Fôr: 
Skinn og tekstil.
Sålemateriale: 
Gummi
Skafthøyde: 
17 cm.
Skaftbredde: 
23 cm.
Detaljer: 
Skinnkledt elastikk innfelt i hver side av skaftet. En hempe øverst bak på skaftet gjør det enklere å ta på skoletten. Demping i innersålen.
Annet: 
Modellen er normal i størrelsen
Skopleie: 
Sprayimpregneres.

Sendra Boots har laget sko siden 1913, da de kun var en liten, familiedrevet bedrift i Spania. Siden den gang har merket vokst til å bli en av markedets mest velrenommerte støvelprodusenter, spesialisert på cowboyboots. Alle Sendramodeller er laget av naturlig skinn av beste kvalitet. Alle er randsydde med lær bindsåle. For den som ikke vet hva det betyr så er det = KVALITET! Et par sko fra Sendra er til for å brukes og verdsettes. Disse kan du bære med stolthet.

Andre populære modeller

2 298,-1 379,-
2 298,-
149,-
998,-599,-
998,-599,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre