Collector | Lille Vinkel Sko

Collector

KORTFATTET OM COLLECTOR

  •  Kjøp nå - betal senere. (Gjelder kjøp over 1000 kroner) NB! Skal du returnere det du har bestilt innen 14 dager - IKKE betal fakturaen, vi sletter den når vi mottar returen
  •  Fyll inn alle opplysninger om deg selv, personnummer og din adresse. NB! Opplysningene du oppgir her må stemme overens med det som står registrert i folkeregisteret 
  •  Du må ha fylt 18 år for å betale med Collector.
  •  Dersom det er første gang du handler med Collector kan Collector gjennomføre en kredittsjekk på deg.
  • OBS! Dersom du opplever problemer med å legge inn din ordre med Collector faktura som betaling, så ber vi deg om å ta kontakt med Collector Bank direkte.
       Dette grunnet sensitive opplysninger som vi i Lille Vinkel Sko ikke sitter på. Collector Bank  Telefon: 22 41 14 55 (08:00-18:00) contactcenter@collector.no

1. Collector Faktura og Delbetaling

I samarbeid med Collector Bank AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. 
Når du velger Collector som betalingsmåte får du hjem dine varer før du betaler. Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller.
Fakturaen forfaller til betaling 14 dager etter ditt kjøp. En fakturaavgift på 19 NOK tilkommer.

Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. For å delbetale kjøpet kreves at du inngår en kredittavtale med Collector bank før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtale, se Mine Sider (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres. Når du ingått kreditavtal kan du velge å delbetale opp til 36 måneder ved å betale minstebeløpet som er angitt på fakturaen. Ved delbetaling beregnes kredittrente med 22 % og aviavgift på 39 NOK per måned. Eksempel: Effektiv rente 45,8 % ved kredittbeløp på NOK 5 000 som nedbetales på 12 måneder. Total kredittkostnad NOK 1063. Totalt tilbakebetalingsbeløp NOK 6063 (gjennomsnitt/måned over 12 måneder = NOK 505).

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.
For å se fullstendige vilkår for Collector Faktura/Delbetale se linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt
Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

2. Collector Samlefaktura (tidligere Collector Konto)

I samarbeid med Collector Bank AB, tilbyr vi delbetaling via samlingsfaktura. Når du velger å betale med samlingsfaktura får du hjem dine varer før du betaler. Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger denne betalingsmåten og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. En fakturaavgift på 39 NOK tilkommer. Alle kjøp som er gjort samme måned samles på en faktura. Denne sendes påfølgende måned per post til din folkeregistrerte adresse. Betalingen kan du velge å dele opp på 36 måneder. For å delbetale kjøpet kreves at du inngår en kredittavtale med Collector bank før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se Mine Sider (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres.

Ved delbetaling beregnes kredittrente med 22 % og aviavgift på 39 NOK per måned. Eksempel: Effektiv rente 45,8 % ved kredittbeløp på NOK 5 000 som nedbetales på 12 måneder. Total kredittkostnad NOK 1063.
Totalt tilbakebetalingsbeløp NOK 6063 (gjennomsnitt/måned over 12 måneder = NOK 505).

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.
For å se fullstendige vilkår for Collectors delbetaling med faktura se linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår kontokreditt
Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

3. Fast Delbetaling (tidligere Collector delbetaling)
I samarbeid med Collector Bank AB tilbyr vi fast delbetaling. Når du velger Collectors faste delbetaling sendes en faktura måneden som følger etter ditt kjøp. Følg din avbetalingsplan ved å betale inn det faste beløpet som fremkommer på din faktura. For å kunne benytte deg av Collectors delbetaling kreves at du må være fylt 18 år, samt inngår en kredittavtale med Collector Bank før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se Mine Sider (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres. Alle ekstra omkostninger fremgår i kassen når du velger fast delbetaling. Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved for sen betaling eller uteblivende betaling debiteres et purregebyr og forsinkelsesrente.
For fullstendige vilkår for Collectors fasta delbetalingar følg linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår kontokreditt
Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

NB! Retur i butikk med Collector faktura/delbetaling.
Det er helt i orden at du leverer inn en retur i butikk. Men dersom du ønsker å bytte til en annen vare, må dette gjøres separat. Det betyr at du kan levere inn din retur i butikk, men dersom du ønsker å bytte til en annen vare, må du kjøpe denne over disk grunnet faktura som betalingsmåte.

- Har du valgt en løsning med Collector, så kan du fremdeles levere inn skoene i butikken og vi i nettbutikken sørger for å få fakturaen/delbetalingen kreditert. Dette kun dersom du ikke allerede har betalt din faktura. Dersom du har betalt din faktura og angrer kjøpet i ettertid, må du selv kontakte Collector for å få pengene dine tilbake. Dette kan vi dessverre ikke gjøre for deg, da Collector ønsker opplysninger fra deg som er sensitive, og som kun du skal sitte med.

Tilbakebetaling
OBS! Vi anbefaler deg å vente med å betale inn fakturaen til du vet om du vil beholde varene eller ikke.
Men om du har betalt, skal du selvsagt få pengene dine refundert (minus de 99 kronene vi tar i administrasjonsgebyr om du har brukt returseddellen vår)
Det er da Collector som refunderer pengene til deg, ikke vi i Lille Vinkel Sko. 
Ta derfor kontakt med oss enten på telfon eller epost, så vi får gitt beskjed til Collector. Vi trenger følgende: ordrenummer, navn og kontonummer.

Lipscore
Vi har inngått et samarbeid med Lipscore.no som hjelper oss å innhente anmeldelser til nettbutikken. Du velger å gi fra 1 til 5 stjerner (der 1 er dårligst)
Anmeldelsen blir stående ved gjeldende produkt med din anmeldelse og ditt fulle navn. Om du ønsker at etternavnet ditt skal skjules, må du ta kontakt med oss - så ordner vi det. 
Dette gjør vi for å kunne få hjelp til å beskrive produktene bedre og også for at kunder skal kunne lese om andres opplevelser av våre produkt.

En mail med emnet "Er alle varene mottatt?" vil bli sendt ut ca 14 dager etter at varene er mottatt, og kan raskt besvares.  Denne mailen genereres ut ifra hva du har bestilt, så om det er endringer i bestillingen din - kommer dette ikke med i omtalemailen. Det vil bli sendt ut en mail til litt senere, men ikke flere enn to mailer totalt.

Vi er svært takknemlige for alle tilbakemeldinger vi får - ris som ros!

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre