TOMS by Kristine Ullebø | Lille Vinkel Sko
999,-
1
Velg farge:
2
3

TOMS Norge har holdt et event i samarbeid med Flyktningehjelpen som har resultert i spesialdesignede og unike TOMS. Kjente "influencere" fikk designe hvert sitt par med TOMS, og alle inntektene går direkte til Flyktningehjelpen og deres arbeid for å gjøre hverdagen bedre for de som er på flukt.
Hvert par er helt unikt og kommer kun i den ene størrelsen (38)
Paret du ser her er dekorert av Kristine Ullebø (krissy.blogg.no) – TOMS deconstructed alpargata blue slub chambray – dekorert med fjær – tegnet med hvit tusj hjerter og love

Se flere blider fra eventet på Skobloggen, og les mer om samarbeidet mellom TOMS og Flyktningehjelpen her.

Artikkelnummer: 
46917106
Materiale: 
Tekstil
Fôr: 
Tekstil og skinn.
Sålemateriale: 
Gummi
Detaljer: 
Stoffet er litt snurpet på skotuppen, flotte sømdetaljer, og mykt og behagelig stoff. Innfelt strikk foran over vristen gjør skoene mer behagelig på. Logo sydd fast bak på hælen og på yttersiden av skoen.
Annet: 
Modellen er normal i størrelsen.

Vi har Nordens, eller kanskje  til og med europas største utvalg av TOMS. Bak TOMS herlige ligger det et enda herligere konsept; for hvert skopar du kjøper, gir TOMS et par sko til et barn som nok trenger det enda mer! Ja, dette vil vi være med på, og enda mer ivrige blir vi da designet også er på plass! Dette er flotte og behagelige sko som hver og en burde skaffe seg! Nyt dem med god samvittighet!

 

Andre populære modeller

899,-
998,-699,-
2 798,-
999,-
798,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre