Crochet-00 sort | Lille Vinkel Sko
699,-
1
Velg farge:
2
3

En herlig blondevariant fra Toms! Merket lager tøysko som er blitt en stor suksess på markedet, og det skyldes nok deres enkle og nette design som gjør dem svært anvendelige. I tillegg er skoene meget komfortable å gå med. Skoene kommer i forskjellige farger og mønstre, slik at du selv kan matche ditt par Toms til dagens antrekk. Bak TOMS herlige tøysko ligger det et enda herligere konsept; for hvert skopar du kjøper, gir TOMS et par sko til et barn som trenger det enda mer. Nyt dem med god samvittighet.

Artikkelnummer: 
46017199
Materiale: 
Tekstil
Fôr: 
Skinn og tekstil.
Sålemateriale: 
Gummi og tekstil.
Detaljer: 
Stoffet er litt snurpet på skotuppen, flotte sømdetaljer, og mykt og behagelig blondestoff. Innfelt strikk foran over vristen gjør skoene mer behagelig på. Logo sydd fast bak på hælen og på yttersiden av skoen.
Annet: 
Normal i størrelsen.
Skopleie: 
Tekstilimpregnering.

Vi har Nordens, eller kanskje  til og med europas største utvalg av TOMS. Bak TOMS herlige ligger det et enda herligere konsept; for hvert skopar du kjøper, gir TOMS et par sko til et barn som nok trenger det enda mer! Ja, dette vil vi være med på, og enda mer ivrige blir vi da designet også er på plass! Dette er flotte og behagelige sko som hver og en burde skaffe seg! Nyt dem med god samvittighet!

 

Andre populære modeller

798,-479,-
998,-
2 498,-
2 498,-
1 698,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre