1 398,-

En flott sandal fra verdenskjente Birkenstock! De som kjenner navnet vet hva det vil si - føtter som hopper av glede. Dette er et tradisjonsrikt merke som assosieres med det beste man kan få for føttene. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. 
Obs! Modellen er "fettet" skinn som gir litt spill i overflaten. Modellen kan derfor være en del lysere enn bildet også, varierer fra par til par.
NB! Denne modellen kalles "smal" fra fabrikken, dvs at sålens bredde regnes som normal.  Softbed betyr også at innersålen på denne er myk

Størrelse
Passform
Sålen er bygget opp av fem lag materialer. Øverst, mot foten er det et lag skinn av god kvalitet, deretter følger et lag med fuktighetsabsorberende materiale, før vi har den ergonomisk korrekt oppbygde fotsengen av lateks-kork, før yttersålen er det så et stabiliserende strielag, og nederst går du mykt på en slitesterk gummisåle. Modellen er normal i størrelsen.
Materiale
Fettet nubuck.
Lukking
To remmer over vristen. Begge er justerbare med spenne.
Fôr
Skinn
Sålemateriale
Gummi
Leverandørs farge
Tabacco 552813
Skopleie
Sprayimpregneres. Perfect gel.
Artikkel no
43217300
  • Gratis frakt på ordinærprisvarer og 99 kroner i frakt på salgsvarer
  • Ved kjøp av salgsvare og ordinærprisvare samlet er det fri frakt
  • Vi har Hjem på døren (130 kr)
  • Du har 14 dagers retur ved kjøp på nett
  • Ønsker du å sende noe i retur gjelder følgende: 1-3 par kr 99. Retur av flere enn 3 og opptil 6 par kr 198. Retur av flere enn 6 par og opp til 9 par kr 297,-
  • Ønsker du å bytte må du returnere det du har kjøpt og legge inn en ny bestilling på ønsket størrelse/modell du heller vil ha.
  • Gratis bytte og retur i våre butikker

Skopleie og tilbehør