Old Skool lite-31 blå | Lille Vinkel Sko
999,-
500,-
Frakt kr 99 kommer i tillegg
1
Velg farge:
2
3

Old Skool er Vans' klassiske skatesko, og den første som fikk den ikoniske sidestripen. Dobbel forsterkning i tåkappen, her med semsket skinn - og med den gjenkjennelige vaffel-sålen! Skinndetaljer på innsiden av hælen - som også er paddet for god støtte og fleksiblitet. Denne varianten er Lite-versjonen. Hvilket vil si at den er lettvektsåle og god demping.

 

Artikkelnummer: 
40318100
Hælhøyde: 
2 cm
Leverandørs farge: 
Baby Blue
Materiale: 
Semsket skinn og tekstil
Fôr: 
Tekstil
Sålemateriale: 
Gummi
Lukking: 
Snøring
Detaljer: 
Rød "Vans off the wall"-logo bakpå hælen. Stripen på siden er i skinn. På hælkappen og tåforsterkningen er det semsket skinn.
Annet: 
Modellen er normal i størrelsen. God bredde på lesten.
Skopleie: 
Sprayimpregneres.

Vans startet i California i 1966, og ble raskt et foretrukket merke for skatere på grunn av sin gummisåle, bedre kjent som ”The wafflesole”.
Det tok ikke lang tid før Vans ble et populært internasjonalt merke innenfor musikk, mote, action sport og kunst. Vans er svært opptatt av det de kaller for ”family”; og mener med dette at merket er for alle som ønsker å uttrykke noe – uansett hvem du er, hvor du kommer fra, hva som inspirerer deg og hva du står for. Vans er i dag et av verdens største merker innenfor mote og action sport, i tillegg til å ha egne musikkfestivaler og kunstutstillinger.

Andre populære modeller

1 198,-
3 298,-
1 098,-
2 298,-
899,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre