Old Skool-40 rød | Lille Vinkel Sko
899,-
539,-
Frakt kr 99 kommer i tillegg
1
Velg farge:
2
3

Old Skool er Vans' klassiske skatesko, og den første som fikk den ikoniske sidestripen. Dobbel forsterkning i tåkappen, her med semsket skinn - og med den gjenkjennelige vaffel-sålen! Skinndetaljer på innsiden av hælen - som også er paddet for god støtte og fleksiblitet. Vi elsker det enkle og rene ved denne modellen!

Artikkelnummer: 
40418100
Hælhøyde: 
2 cm
Materiale: 
Semsket skinn og tekstil
Fôr: 
Tekstil/skinn
Sålemateriale: 
Gummi
Lukking: 
Snøring
Detaljer: 
Rød "Vans off the wall"-logo bakpå hælen. Stripen på siden er i skinn. På hælkappen og tåforsterkningen er det semsket skinn.
Annet: 
Modellen er normal i størrelsen. God bredde på lesten.
Skopleie: 
Sprayimpregneres.

Vans startet i California i 1966, og ble raskt et foretrukket merke for skatere på grunn av sin gummisåle, bedre kjent som ”The wafflesole”.
Det tok ikke lang tid før Vans ble et populært internasjonalt merke innenfor musikk, mote, action sport og kunst. Vans er svært opptatt av det de kaller for ”family”; og mener med dette at merket er for alle som ønsker å uttrykke noe – uansett hvem du er, hvor du kommer fra, hva som inspirerer deg og hva du står for. Vans er i dag et av verdens største merker innenfor mote og action sport, i tillegg til å ha egne musikkfestivaler og kunstutstillinger.

Andre populære modeller

998,-599,-
1 498,-899,-
1 298,-779,-
1 198,-719,-
1 098,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre