50654-00 sort | Lille Vinkel Sko
3 198,-
1
Velg farge:
2
3

Lekker skolett fra erkeitalienske Primabase i sort semsket skinn som har store "flekker" i glatt skinn som mønster. Her er detaljene mange - spissere front, rem over vristen med en kantete spenne og en ring festet i en hempe på yttersiden av skaftet.
Til tross for alle detaljene er det samtidig noe så smakfult og klassisk over det hele, som er typisk for Primabase! Denne er en "må ha"-skolett i samlingen!

 

Artikkelnummer: 
21016355
Hælhøyde: 
2,5 cm
Materiale: 
Glatt skinn.
Fôr: 
Skinn og tekstil
Sålemateriale: 
Gummi
Lukking: 
Glidelås
Detaljer: 
Et lite lærfelt mellom hæl og fremre såle under skoen. Ring i en hempe på yttersiden av skaftet. Kantet spenne i "sølv" på remen.
Skopleie: 
Skokrem og impregnering for glatt skinn.
Annet: 
Modellen er normal i størrelsen.

Italia har Ferrari, Alessi og Primabase. De ER design, og Primabase ser seg hverken til høyre eller venstre. De opererer med to navn på sine varer Alexander Hotto og Primabase. De er rett og slett italiensk håndverk. Skoene lukter kvalitet lang vei. Holder du et par i hendene dine - forstår du hva vi snakker om. Dyre, ja - men håndverk er som regel det. Alexander Hotto er designeren bak merket Primabase de går rett og slett amok og håper at av verdens milliarder av mennesker, så er det noen som ikke tenker fornuft og pris. Her er det håndverk, detaljer og godt arbeid som står i sentrum og man kan virkelig si at de har fått det til!

Andre populære modeller

1 698,-679,-
3 098,-
1 798,-
2 798,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre