50642-20 brun | Lille Vinkel Sko
3 498,-
1
Velg farge:
2
3

På jakt etter en annerledes skolett i unik kvalitet, da bør du prøve denne fra erkeitalienske PrimaBase. Den er laget av utrolig godt skinn og materialer, og med lekre, diskrete detaljer i selve skinnet. Denne er derfor en fryd å gå med! 

PrimaBase er design, og de ser seg hverken til høyre eller venstre. De går rett og slett amok og håper at av verdens milliarder av mennesker, så er det noen som ikke tenker fornuft og pris. Her er det håndverk, detaljer og arbeid fra hæl til tupp :)
Noen modeller kan se ferdigslitte ut når de kommer, andre tåler nesten bare penvær. Vi har vært med fabrikken siden starten for ca 25 år siden og er alene om merket i Norge!

Artikkelnummer: 
21216353
Hælhøyde: 
4,5 cm
Materiale: 
Glatt skinn.
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Lær og gummi
Lukking: 
Glidelås
Detaljer: 
Skoletten har et "kryss" på skaftet, der skinnet i krysset er mykt, nubuckskinn.
Skopleie: 
Skokrem og impregnering for glatt skinn.
Annet: 
Modellen er normal i størrelsen, men noe smal i passformen.

Italia har Ferrari, Alessi og Primabase. De ER design, og Primabase ser seg hverken til høyre eller venstre. De opererer med to navn på sine varer Alexander Hotto og Primabase. De er rett og slett italiensk håndverk. Skoene lukter kvalitet lang vei. Holder du et par i hendene dine - forstår du hva vi snakker om. Dyre, ja - men håndverk er som regel det. Alexander Hotto er designeren bak merket Primabase de går rett og slett amok og håper at av verdens milliarder av mennesker, så er det noen som ikke tenker fornuft og pris. Her er det håndverk, detaljer og godt arbeid som står i sentrum og man kan virkelig si at de har fått det til!

Andre populære modeller

2 498,-1 249,-
1 098,-
1 198,-
998,-599,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre