80607-70 grønn | Lille Vinkel Sko
3 398,-
1
Velg farge:
2
3

Dette er en klassisk sko fra italienske Moma som du kan ta frem igjen år etter år. Modellen er i to lag kvalitetsskinn og har et enkelt utseende, og her i en nydelig, flaskegrønn tone. Men med glidelåsen bak tilføres det lille ekstra. Prøv et par Moma - du vil ikke angre.

OBS! Denne modellen er smal sammenlignet med andre modeller fra Moma, men ellers normal i størrelsen.

Artikkelnummer: 
20716304
Hælhøyde: 
2,5 cm
Materiale: 
Glatt skinn.
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Lær og gummi.
Skafthøyde: 
15 cm
Skaftbredde: 
22 cm
Lukking: 
Glidelås bak
Detaljer: 
Skoen er gjennomsydd, noe som gjør at den er svært slitesterk. Et godt tips er også å smøre skoene ekstra godt langs sålekanten for at de skal tåle slaps litt bedre.
Skopleie: 
Skokrem for glatt skinn. Sprayimpregneres.
Annet: 
Lærsåler er en eksklusiv såletype, men egner seg best ved tørt vær. Dersom du skal bruke skoene mye når det er vått ute bør du få en skomaker til å legge på en gummisåle. Husk også å sette inn kanten av lærsålen med skokrem/impregnering, hvis ikke risikerer du at den sprekker etter noe tids bruk.

MOMA er Italia i et nøtteskall – kvalitet, design og nydelige materialer. Ideen bak MOMA er kreativitet møter tradisjoner. På alle modellene er sålen sydd sammen med overlæret (Blake-konstruksjon), og skinnet de bruker er rett og slett av nydelig kvalitet. Resultatet blir herlige og fantastiske sko. Prøver du på et par MOMA er du garantert solgt!

Andre populære modeller

898,-539,-
2 498,-
798,-
798,-
1 498,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre