Lav skolett | Lille Vinkel Sko
3 098,-
1 859,-
Frakt kr 99 kommer i tillegg
1
Velg farge:
2
3

Alt er rett i våre øyne med denne lave bootsen fra italienske Alexander Hotto. Beige, semsket skinn med gullstjerneprint. På glidelåsen er det festet en skinnrem i sølv og skoen er fôret med metallisk rosa skinn!
Vi elsker fokuset på detaljer hos denne italienske fabrikken!  På utkikk etter unike sko - da er Primabase og Alexander Hotto merkene for deg.

Alexander Hotto og Primabase lages på samme italienske fabrikk. Dette er italiensk håndverk til fingerspissene, og vi har hatt gleden av å følge dem siden den spede begynnelse 2003!

Lev.art: 53646-12 

Artikkelnummer: 
20118100
Hælhøyde: 
4 cm
Leverandørs farge: 
Tabacco
Materiale: 
Semsket skinn.
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Lær og gummi
Skafthøyde: 
8 cm
Lukking: 
Glidelås
Detaljer: 
Skinndetalj i glidelåshempen. Dra varsomt i denne.
Annet: 
Modellen er normal i størrelsen, men noe lav over vristen.
Skopleie: 
Lærsåler er en eksklusiv såletype, men egner seg best i tørt vær. Dersom du skal bruke skoene når det er vått ute bør du få en skomaker til å legge på en gummisåle på hele sålen. Husk også å sette inn kanten av lærsålen med skokrem/impregnering

Alexander Hotto er rett og slett italiensk håndverk. Skoene lukter kvalitet lang vei. Holder du et par i hendene dine - forstår du hva vi snakker om. Dyre, ja - men håndverk er som regel det. Alexander Hotto er designeren bak merket Prima Base som vi hadde før. Nå bruker de designeren sitt navn i stedet - og er muligens det mest ledende merke på skodesign. Det de lager blir mote, gjerne to tre år etter at de har laget modellene. Helt rått design og fantastiske matrialer. Ingen over - ingen ved siden, og vi er helt alene om dem i Norge

Andre populære modeller

1 098,-
1 098,-
1 198,-719,-
399,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre