Gizeh Metallic Anthracite | Lille Vinkel Sko
1 198,-
1
Velg farge:
2
3

En flott sandal fra verdenskjente Birkenstock! De som kjenner navnet vet hva det vil si - føtter som hopper av glede. Dette er et tradisjonsrikt merke som assosieres med det beste man kan få for føttene. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Denne modellen er utført i sølvfarget skinnlakk, og sålen er bygget opp av fem lag. Les mer om sandalens unike egenskaper under "annet".

OBS! Denne modellen heter Gizeh og er "normal", dvs at sålens bredde regnes som noe bredere (ca. 3 mm) enn modellen som heter "smal" som er den vi vanligvis har. Blir derfor litt større i størrelsen. Denne har også den myke sålen.

Artikkelnummer: 
43017112
Leverandørs farge: 
Metallic Anthracite
Materiale: 
Skinn
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Gummi (EVA)
Lukking: 
Spenne på siden. Rem mellom tå.
Detaljer: 
Metallisk overflate på skinnet.
Annet: 
Sålen er bygget opp av fem lag materialer. Øverst, mot foten er det et lag semsket skinn av god kvalitet, deretter følger et lag med fuktighetsabsorberende materiale, før vi har den ergonomisk korrekt oppbygde fotsengen av lateks-kork, før yttersålen er det så et stabiliserende strielag, og nederst går du mykt på en slitesterk gummisåle.Åpen sandal med rem mellom tærne. En knapp opp gjennom overlæret fra tåremmen. Overlæret går over foten i form av en enkel rem, avsluttet med spenne på siden. Her kan du regulere bredden over vristen.
Skopleie: 
Vaskes av med en fuktig klut iblant

De som kjenner merket Birkenstock vet hva dette er. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Det som også er ekstra gøy - de er utrolig populære for tiden.  Her må du være rask, for det går unna!
 

Andre populære modeller

1 398,-979,-
1 198,-719,-
1 298,-
1 398,-
2 298,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre