Arizona Steer Soft brown | Lille Vinkel Sko
1 298,-
1
Velg farge:
2
3

En flott sandal fra verdenskjente Birkenstock! De som kjenner navnet vet hva det vil si - føtter som hopper av glede. Dette er et tradisjonsrikt merke som assosieres med det beste man kan få for føttene. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Les mer om sandalens unike egenskaper under "annet". Varianten er i brun nubuck og har en beige såle

OBS! Denne modellen heter Arizona og er "normal", dvs at sålens bredde regnes som bred.  Modellen har hard fotseng

Artikkelnummer: 
05219300
Leverandørs farge: 
Steer Soft Brown
Materiale: 
Nubuck
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Gummi
Lukking: 
To remmer over vristen. Begge er justerbare med spenne. Gråfarget
Annet: 
Sålen er bygget opp av fem lag materialer. Øverst, mot foten er det et lag skinn av god kvalitet, deretter følger et lag med fuktighetsabsorberende materiale, før vi har den ergonomisk korrekt oppbygde fotsengen av lateks-kork, før yttersålen er det så et stabiliserende strielag, og nederst går du mykt på en slitesterk gummisåle. Modellen er normal i størrelsen.
Skopleie: 
Sprayimpregneres. Perfect gel.

De som kjenner merket Birkenstock vet hva dette er. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Det som også er ekstra gøy - de er utrolig populære for tiden.  Her må du være rask, for det går unna!
 

Andre populære modeller

1 298,-
1 098,-439,-
1 098,-
2 298,-
1 798,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre