Arizona semsket bred rosa | Lille Vinkel Sko
1 198,-
1
Velg farge:
2
3

Arizona får du her i mykt, semsket skinn og med den ekstra myke innersålen. Ekstra sommerlig blir det også med den hvite sålen. Birkenstocks sandaler er kjent for sin ergonomiske form og sålen er bygget opp av fem lag. Les mer om sandalens unike egenskaper under "annet".
Se alle våre Birkenstock her!

OBS! Denne modellen heter Arizona og er "normal", dvs at sålens bredde regnes som noe bredere (ca. 3 mm) enn modellen som heter "smal" som er den vi vanligvis har. Blir derfor litt større i størrelsen.
 

Artikkelnummer: 
43519106
Leverandørs farge: 
1003730 Rose
Materiale: 
Semsket skinn.
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Gummi
Lukking: 
To remmer over vristen. Begge er justerbare med spenne. Spennene er i rosègull farge.
Detaljer: 
Modellen er normal i størrelsen. Sålen er normal - det vil si 3 mm bredere enn den som er smal.
Annet: 
Hele sandalen er i godt skinn, både innvendig og utvendig. Sålen er bygget opp av fem lag materialer. Øverst, mot foten er det et lag skinn av god kvalitet, deretter følger et lag med fuktighetsabsorberende materiale, før vi har den ergonomisk korrekt oppbygde fotsengen av lateks-kork, før yttersålen er det så en hvit gummisåle, og underst også en slitesterk gummisåle.
Skopleie: 
Sprayimpregneres.

De som kjenner merket Birkenstock vet hva dette er. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Det som også er ekstra gøy - de er utrolig populære for tiden.  Her må du være rask, for det går unna!

Andre populære modeller

1 048,-
798,-
1 048,-
2 898,-1 159,-
1 298,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre