Arizona myk sort syntetisk | Lille Vinkel Sko
1 098,-
1
Velg farge:
2
3

Gutter se her! En flott sandal fra verdenskjente Birkenstock. De som kjenner navnet vet hva det vil si - føtter som hopper av glede. Dette er et tradisjonsrikt merke som assosieres med det beste man kan få for føttene. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Remmene over vristen på denne modellen er syntetiske, men sålen du går på er i skinn. Sålen er myk. 

OBS! Denne modellen heter Arizona og er "normal", dvs at sålens bredde regnes som noe bredere (ca. 3 mm) enn modellen som heter "smal" som er den vi vanligvis har. Blir derfor litt større i størrelsen.

Artikkelnummer: 
05017101
Leverandørs farge: 
0551251
Materiale: 
Syntetisk
Sålemateriale: 
Gummi
Lukking: 
To remmer over vristen, begge er justerbare.
Detaljer: 
Sålen er bygget opp av fem lag materialer. Øverst, mot foten er det et lag skinn av god kvalitet, deretter følger et lag med fuktighetsabsorberende materiale, før vi har den ergonomisk korrekt oppbygde fotsengen av lateks-kork, før yttersålen er det så et stabiliserende strielag, og nederst går du mykt på en slitesterk gummisåle.
Skopleie: 
Sprayimpregneres.

De som kjenner merket Birkenstock vet hva dette er. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Det som også er ekstra gøy - de er utrolig populære for tiden.  Her må du være rask, for det går unna!
 

Andre populære modeller

1 298,-779,-
1 398,-839,-
1 498,-899,-
998,-599,-
1 498,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre