54609-42 burgunder | Lille Vinkel Sko
3 698,-
1
Velg farge:
2
3

Et unikum av en liten snøresko fra Alexander Hotto. Det myke og flotte skinnet har en dyp burgunder farge som nesten går over i lilla. Detaljer med emaljer på front og langs skoen med huller.
Det hele toppes med gullfarget skinn på innsiden. Prøv dem på - og du vil aldri ta dem av!

NB! Hvert par er farget for hånd, og vil ha unike sjatteringer. Utseende vil variere fra par til par.
Alexander Hotto og Primabase lages på samme italienske fabrikk. Dette er italiensk håndverk til fingerspissene, og vi har hatt gleden av å følge dem siden den spede begynnelse 2003!

Artikkelnummer: 
20418301
Hælhøyde: 
2,5 cm
Leverandørs farge: 
Candy Burgundy
Materiale: 
Glatt skinn
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Lær og gummi
Lukking: 
Snøring
Detaljer: 
Gullfarget skinn på innsiden. Emaljer festet i skinnet på front og langs siden på skoen. Bruk med varsomhet. Lærsåle og gummisåle.
Annet: 
Modellen er litt romslig i størrelsen
Skopleie: 
Lærbalsam. Tørkes med en fuktig klut.

Alexander Hotto er rett og slett italiensk håndverk. Skoene lukter kvalitet lang vei. Holder du et par i hendene dine - forstår du hva vi snakker om. Dyre, ja - men håndverk er som regel det. Alexander Hotto er designeren bak merket Prima Base som vi hadde før. Nå bruker de designeren sitt navn i stedet - og er muligens det mest ledende merke på skodesign. Det de lager blir mote, gjerne to tre år etter at de har laget modellene. Helt rått design og fantastiske matrialer. Ingen over - ingen ved siden, og vi er helt alene om dem i Norge

Andre populære modeller

1 198,-599,-
798,-
1 198,-
898,-
1 198,-599,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre