Skolett skinn brun | Lille Vinkel Sko
1 998,-
1
Velg farge:
2
3

Lille Vinkel Sko by Rugged Gear er et designsamarbeide; vi designer og de produserer. Her er en klassisk snøreskolett. Modellen er utført i kraftig nubuck skinn med et klassisk design og solid randsydd såle for optimal komfort og levetid. 
OBS! Modellen er ufôret og beregnet til å brukes nesten året rundt. Har du plass til en ullsåle og sokk så har du den om vinteren også, men hvis du vil ha en ren vintermodell er de også laget i en saueskinsfôret utgave:https://lillevinkelsko.no/casual-h%C3%B8st-vintersko/lille-vinkel-sko/20...

OBS! Modellen kan oppleves noe liten. Vipper du mellom to størrelser, anbefaler vi at du går opp!
NB! Modellen er utført i kraftig fettet lær, den har naturlige ujevnheter i skinnet. Ingen sko er derfor helt like.

Lev.art: 20095 D-23

Artikkelnummer: 
50219304
Hælhøyde: 
2,5 cm
Leverandørs farge: 
Cognac
Materiale: 
Kraftig fettet lær.
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Gummi
Skafthøyde: 
13 cm
Lukking: 
Snøring.
Detaljer: 
Logoen vår er printet inn i skinnet under snøringen.
Skopleie: 
Skokrem for glatt skinn. Sprayimpregneres.

Noen ganger lager vi våre egne modeller av sko som vi syntes vi kan levere bedre, eller like bra til en bedre pris. Det kan være mange forskjellige typer sko som ikke er mønsterbeskyttet fordi det finnes så mange ulike fabrikker/merker som lager dem. Det gjelder alt fra bikerboots, chelsea, sneakers, tøfler, gummistøvler, saueskinnsstøvler mm. Dette kan vi gjøre fordi vi jobber direkte med fabrikker som vi kjenner godt. Vi kontrollerer produksjonen selv, og kjøper direkte uten fordyrende mellomledd. 
Vi hadde absolutt ikke planlagt noe salg nå, men vi er nødt til å holde hjulene i gang. Derfor gir vi dere -10% på alle ordinærprisvarer. Husk å bruke rabattkoden DUGNAD10 i kassen.

Andre populære modeller

Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre