10604-00 sort | Lille Vinkel Sko
2 798,-
1 119,-
Frakt kr 99 kommer i tillegg
1
Velg farge:
2
3

Perfeksjon fra Sendra i form av en snøreskolett! Kraftig, mykt skinn og randsydd lærsåle. Den brede ytterkanten gjør at skoen får et tøft utrykk, samtidig som den er klassisk nok til å kle de fleste! Alle Sendramodeller er laget av naturlig skinn av beste kvalitet. Alle er randsydde med lær bindsåle. For den som ikke vet hva det betyr så er det synonymt med kvalitet! Et par sko fra Sendra er til for å brukes og verdsettes. Disse kan du bære med stolthet.

Artikkelnummer: 
02018306
Hælhøyde: 
3 cm
Materiale: 
Glatt skinn
Fôr: 
Skinn
Sålemateriale: 
Lær og gummi
Skafthøyde: 
13 cm
Lukking: 
Snøring
Detaljer: 
Lærsåler er en eksklusiv såletype, men egner seg kun ved tørt vær. Dersom du skal bruke skoene når det er vått ute bør du få en skomaker til å legge på en gummisåle over hele, da denne modellen kun et felt med gummi foran. Husk også å sette inn kanten av lærsålen med skokrem/impregnering, hvis ikke risikerer du at den sprekker etter noe tids bruk.
Annet: 
Modellen er normal i størrelsen.
Skopleie: 
Skokrem for glatt skinn. Sprayimpregneres.

Sendra Boots har laget sko siden 1913, da de kun var en liten, familiedrevet bedrift i Spania. Siden den gang har merket vokst til å bli en av markedets mest velrenommerte støvelprodusenter, spesialisert på cowboyboots. Alle Sendramodeller er laget av naturlig skinn av beste kvalitet. Alle er randsydde med lær bindsåle. For den som ikke vet hva det betyr så er det = KVALITET! Et par sko fra Sendra er til for å brukes og verdsettes. Disse kan du bære med stolthet.

Andre populære modeller

1 098,-439,-
1 098,-439,-
4 490,-
1 098,-439,-
1 698,-679,-
Laget av Ny Media AS | Design Hanna V. Rosenlund
Webmaster Marie Bævre